Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un roman de 22 de ani, condamnat la trei ani de inchisoare in Marea Britanie dupa ce a furat 53 de telefoane mobile in timpul unui concert rock

Adevărul Adevărul,
Un roman de 22 de ani, condamnat la trei ani de inchisoare in Marea Britanie dupa ce a furat 53 de telefoane mobile in timpul unui concert rock

Un tanar originar din Romania a reusit sa fure 53 de telefoane mobile in timpul unui concert rock desfasurat la Birmingham, in centrul Angliei. Romanul si-a recunoscut fapta si a fost condamnat la trei ani de inchisoare. continuă pe Adevărul

Abdullah Atas, condamnat la 22 ani si 10 luni de inchisoare pentru uciderea politistului Gheorghe Ionescu

Curtea de apel Bucuresti a dat sentinta definitiva in cazul afaceristul turc Abdullah Atas, acuzat de uciderea politistului Gheorghe Ionescu de la Brigada Rutiera a Capitalei: 22 ani si 10 luni de inchisoare. Omul de afaceri a fost gasit vinovat de trei infractiuni. Atas trebuie sa plateaSca daune de 400. 000 de euro catre rudele politistului.

Milionarul Atas,condamnat la 22 ani si 10 luni de inchisoare pentru uciderea politistului Gheorghe Ionescu

Curtea de apel Bucuresti a dat sentinta definitiva in cazul afaceristul turc Abdullah Atas, acuzat de uciderea politistului Gheorghe Ionescu de la Brigada Rutiera a Capitalei: 22 ani si 10 luni de inchisoare. Omul de afaceri a fost gasit vinovat de trei infractiuni. Atas trebuie sa plateasca daune de 400. 000 de euro catre rudele politistului.

Un pompier, condamnat la inchisoare fiindca incendia case pentru a primi bani

Un pompier german de 36 de ani a fost condamnat la inchisoare fiindca avea un obicei socant, acela de a incendia case pentru ca apoi sa primeasca bani sa le stinga. Pentru fiecare interventie, pompierul.

Marea Britanie: Zeci de conturi legate de Rusia au derulat o campanie pe retelele sociale pentru a amplifica impactul atentatelor teroriste

Zeci de conturi de pe retelele sociale legate de Rusia a efectuat o campanie care a urmarit amplificarea impactului atentatelor comise in 2017 in Marea Britanie, afirma un centru britanic de cercetare, intr-un raport publicat luni si citat de AFP.

Incident de securitate la o baza Fortelor Aeriene americane din Marea Britanie

O baza a Fortelor Aeriene americane din Marea Britanie a fost inchisa luni dupa-amiaza dupa ce o masina a incercat sa se izbeasca de portile acesteia, informeaza RT. com. Ministerul.

Incident la o baza militara americana din Marea Britanie. O persoana a fost arestata

Incident la baza aeriana americana din Suffolk, Marea Britanie. Potrivit BBC, o persoana a fost retinuta, iar baza inchisa, dupa anuntul unei perturbari la una dintre intrari. Un barbat.

Incident de securitate la o baza a fortelor aeriene americane din Suffolk, in Marea Britanie

O baza a fortelor aeriene americane din Suffolk, in Marea Britanie, a fost inchisa si izolata in urma unui incident de securitate, anunta Sky News, care citeaza surse.

Imaginile care au ingrozit Marea Britanie. Imaginile cu englezii si englezoaicele bete-moarte pe strazi despre care vorbeste toata lumea

Petrecerile din preajma Craciunului au inceput in forta in Marea Britanie. Si au culminat vineri noaptea in ceea ce este considerata cea mai alcoolizata noapte a anului - Mad Friday -.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )