Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un roman, cel mai bun la Olimpiada Internationala de Chimie

Adevărul Adevărul,
Un roman, cel mai bun la Olimpiada Internationala de Chimie

Dumitru Calugaru, un elev gorjean de 18 ani, s-a clasat primulintr-una dintre cele mai dificile competitii internationale. El a luat medalia de aurcu punctaj absolut la Olimpiada Internationala de Chimie. Alaturi de Dumitru,alti cinci elevi romani s-au intors acasa cu medalii. continuă pe Adevărul

Cel mai bun telefon fara touchscreen. Telefoane clasice care merita cumparate

Am analizat pentru voi care este cel mai bun telefon fara touchscreen de pe piata si am strans mai multe modelede telefoane clasicecare sunt accesibile ca pret si rezistente. Cu toate ca telefoanele de tip smartphone au devenit din ce in ce mai pupulare, exista si persoane inca interesate de modelele clasice de telefoane mobile [] Cel mai bun telefon fara touchscreen. Telefoane clasice care merita cumparate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bun sef din lume: Un chinez a organizat o excursie in Franta pentru 6.400 de angajati

Un chinez este la un pas de a castiga titlul de cel mai bun sef din lume, dupa ce a organizat pentru 6. 400 de angajati ai companiei sale o excursie de patru zile in Franta. Uriasul grup de turisti au vizitat.

Elevii romani au obtinut 6 medalii la Olimpiada Internationala de Chimie D. Mendeleev

Lotul olimpic al Romaniei a castigat sase medalii la Olimpiada Internationala de Chimie D. Mendeleev. Elevii au obtinut doua medalii de aur - dintre care o medalie de aur cu punctaj absolut, trei medalii de argint si o medalie de bronz. In cadrul competitiei internationale, olimpicii au avut de parcurs trei probe, timp de 5 ore, dintre care doua probe teoretice si una experimentala, explica Ministerul Educatiei. Vezi in articol cine sunt olimpicii romani si care sunt liceele la care invata.

Care este cel mai bun mod de a-ti curata urechile? Afla ce spun medicii

Obisnuiesti sa-ti cureti urechile cu betigase din bumbac? Cu siguranta te gandesti ca este cea mai buna modalitate de a-ti curata urechile, fara sa folosesti apa si sapun. Potrivit unor ultime studii in domeniu,.

Un elev din Galati a obtinut medalia de argint la Olimpiada Internationala de Chimie

Robert Cristian Raclea este in clasa a XI-a la prestigiosul Colegiu National Vasile Alecsandri si este multiplu medaliat la olimpiadele nationale si internationale.

Nico Rosberg, cel mai rapid in primele antrenamente de la Barcelona

Germanul Nico Rosberg a stabilit la volanul monopostului Mercedes cel mai bun timp in sesiunea de antrenamente libere care a deschis, vineri, Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei.

O noua reusita pentru elevii romani, la Olimpiada Internationala de Chimie

Elevii din lotul olimpic de chimie al Romaniei au cucerit sase medalii, doua de aur, trei de argint si una de bronz, iar unul dintre medaliatii cu aur a obtinut punctajul absolut, la cea de-a 49-a editie a Olimpiadei Internationale de Chimie, desfasurata la Erevan, informeaza Mediafax.

Sase medalii pentru elevii romani la Olimpiada Internationala de Chimie D. Mendeleev

Elevii din lotul olimpic de chimie al Romaniei au cucerit sase medalii - doua de aur, dintre care una cu punctaj absolut, trei de argint si una de bronz - la a 49-a editie a Olimpiadei Internationale de Chimie.

Cel mai cunoscut chirurg pediatru vasluian, iesit la pensie anticipat dupa descinderile procurorilor, solicita revenirea in spital

Cel mai cunoscut chirurg pediatru din judetul Vaslui, medicul Augustin Ilies, a solicitat conducerii Spitalulului Judetean de Urgenta Vaslui reluarea activitatii medicale, dupa ce, in urma izbucnirii scandalului de coruptie din spital, s-a pensionat anticipat.

Cat de mare e cel mai mare SSD din lume? Are 6TB si din iulie poate fi al tau

Pretul SSD-urilor nu e foarte accesibil, dar aceste medii de stocare ating capacitati din ce in ce mai spectaculoase. Anul acesta ajung la 6TB. intr-o lume ideala am profita cu totii de saltul in performanta asigurat de adoptia unui SSD. Cei mai multi dintre noi prefera insa sa foloseasca in continuare hard disk-uri clasice din [] Cat de mare e cel mai mare SSD din lume? Are 6TB si din iulie poate fi al tau Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )