Libnet.ro
UNICEF

23:00

Un roman e cel mai cautat infractor din Spania. Ce a facut

Antena3 Antena3,
Un roman e cel mai cautat infractor din Spania. Ce a facut

Un roman de 47 de ani e de trei zile cel mai cautat infractor din Spania, dupa ce a rapit o tanara si a amenintat-o cu un cutit si apoi a violat-o. Barbatul este de negasit, desi politistii. continuă pe Antena3

Primul SUV , confirmat pentru 2019: seful companiei promite cel mai rapid model din segment

Seful Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, a declarat ca primul SUV din gama va fi gata pana la sfarsitul anului 2019 sau, cel mai tarziu, inceputul anului 2020, potrivit automarket. ro.

Economia zonei euro are cel mai bun inceput de an din ultimii 12 ani

Economia zonei euro are cel mai bun inceput de an din ultimii aproape 12 ani, aparand si semne ale unei mult-asteptate accelerari a inflatiei, potrivit datelor publicate de compania de cercetare a pietei IHS Markit, relateaza Bloomberg.

Cel mai mare spital din Oltenia va fi dotat cu echipamente de radioterapie

Spitalul Judetean din Craiova, Spitalul Municipal Oradea, dar si Institutul Oncologic prof. dr. Chiricuta Cluj-Napoca, vor fi dotate cu echipamente de radioterapie. Ministerul Sanatatii va semna saptamana viitoare contractele pentru achizitia echipamentelor.

A murit miliardarul care mergea cu metroul: Afaceristul a fondat una dintre cele mai cunoscute companii din lume(FOTO)

Fondatorul IKEA, cel mai bogat om de afaceri din Suedia, a murit la 91 de ani, informeaza BBC, care citeaza un anunt facut de compania acestuia. Cu o avere estimata de presa suedeza la 65 de miliarde de euro,.

Ce se intampla cu cel mai scump proiect din fonduri europene demarat in Prahova. Am asteptat si un an un aviz de la Romsilva

Cel mai mare proiect finantat din fonduri europene din judetul Prahova, in valoare de 160 de milioane de euro nu este functional nici in prezent, desi ar fi trebuit finalizat in 2015.

Cel mai bizar cimitir din Romania: sute de cranii umane, gasite ingropate in oale din lut, ca urmare a unui ritual stravechi

Potrivit arheologilor, artefactele sunt vechi de circa doua milenii, iar la momentul descoperirii lor s-a crezut ar fi parte a unui ritual pagan sangeros. Cercetarile ulterioare au aratat insa ca totul tine de un obicei stravechi legat de intoarcerea la bastina a eroilor cazuti in lupta.

increderea macroeconomica, la cel mai mic nivel din 2013. Analistii anticipeaza reducerea veniturilor, un euro de 4,7428 lei, inflatie de 3,75% si ROBOR de 3,21%

Indicatorul de incredere macreconomica a scazut in luna decembrie la valoarea de 41 puncte, cea mai mica valoare din aprilie 2013 fiind cu 3,1 puncte mai redusa decat valoarea consemnata in exercitiul anterior. Analistii CFA anticipeaza in urmatoarele 12 luni reducerea venitului personal, o cotatie de 4,7428 lei pentru un euro, cresterea inflatiei la 3,75% si a dobanzilor la 3,21%.

Fara curent electric in mai multe zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu

Mii de oameni vor ramane, joi, fara curent electric in mai multe zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu. E-Distributie Muntenia a anuntat ca intrerupe alimentarea cu energie electrica pentru a fa.

PSA ameninta cu mutarea productiei Opel Corsa din Spania: negocieri esuate cu sindicatele

Grupul PSA ia in calcul taierea investitiilor la fabrica Opel din Zaragoza Spania) dupa ce negocierile cu sindicatele privind salariile si programul de lucru al angajatilor au esuat, potrivit automarket. ro.

Senatorul Florin Citu sustine ca actuala guvernare pregateste al doilea cel mai mare imprumut al Romaniei

Senatorul Florin Citu sustine ca Ministerul Finantelor Publice intentioneaza sa contracteze un imprumut cu o valoare mare, a doua ca marime din istoria Romaniei, pentru a sustine economia sa nu se prabuseasca. Mai mult, criza romaneasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )