Libnet.ro
UNICEF

16:15

Roman condamnat la cinci ani de inchisoare pentru ca a incercat sa sarute cu forta o tanara din Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Roman condamnat la cinci ani de inchisoare pentru ca a incercat sa sarute cu forta o tanara din Marea Britanie

Un sucevean de 20 de ani a fost condamnat la cinci ani si sase luni de inchisoare de judecatorii britanici, dupa ce a incercat sa sarute cu forta o femeie pe o strada din Marea Britanie, dupa care a atacat o biciclista ce i-a sarit in ajutor victimei. continuă pe Adevărul

Un roman, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru ca a incercat sa sarute cu forta o tanara din Marea Britanie

Un sucevean de 20 de ani a fost condamnat la cinci ani si sase luni de inchisoare de judecatorii britanici, dupa ce a incercat sa sarute cu forta o femeie pe o strada din Marea Britanie, dupa care a atacat o biciclista ce i-a sarit in ajutor victimei.

Magistratul care l-a condamnat la 13 ani de inchisoare pe un director de spital: Pedepsele blande nu fac decat sa incurajeze coruptia din sistemul medical

Cetateanul de rand care se interneaza intr-un spital, unde contractele sunt dijmuite prin mita, beneficiaza de servicii fie supraevaluate, fie deficitare din punct de vedere calitativ. Aceasta este concluzia magistratului care a dat cea mai mare condamnare primita de un director de spital in Romania: 13 ani si 4 luni de inchisoare.

Fostul primar Gheorghe Stefan, condamnat la opt ani inchisoare in dosarul Posta Romana

Gheorghe Stefan, fost primar al municipiului Piatra Neamt, a fost condamnat luni de Tribunalul Bucuresti la 8 ani si 2 luni inchisoare, intr-un dosar legat de fraudarea Companiei Nationale Posta.

Dambovita: Fetita de cinci ani cazuta intr-un put. Pompierii intervin pentru scoaterea ei

O fetita in varsta de cinci ani a cazut intr-un put din orasul Racari, judetul Dambovita, ea ramanand agatata de o galeata la doi metri adancime, transmite News. ro. Pompierii din Racari intervin, la ora transmiterii acestei stiri, pentru scoaterea copilei din put.

UPDATE Dambovita: Fetita de cinci ani cazuta intr-un put a fost scoasa teafara de catre pompieri

Fetita in varsta de cinci ani care a cazut, sambata dupa-amiaza, intr-un put din orasul Racari, judetul Dambovita, ramanand agatata de o galeata la doi metri adancime, a fost scoasa teafara de catre pompieri, interventia acestora durand mai putin de jumatate de ora, relateaza News. ro.

Fetita de cinci ani cazuta intr-un put ingust, la Dambovita. Medic: Fetita este bine si constienta; este transportata la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala

Un copil de cinci ani a cazut intr-un put ingust, cu un diametru de 30-45 de centimentri, la o adancime de aproape doi metri,intr-o localitate din Dambovita. Seful.

Fetita de cinci ani cazuta intr-un put ingust, la Dambovita. Medic: Fetita este bine si constienta; a fost transportata la un spital din Capitala

Un copil de cinci ani a cazut intr-un put ingust, cu un diametru de 30-45 de centimentri, la o adancime de aproape doi metri,intr-o localitate din Dambovita. Seful.

Interventie dramatica in Dambovita. O fetita de cinci ani a cazut intr-un put ingust

Un copil de cinci ani a cazut intr-un put ingust, intr-o localitate din Dambovita. VOm reveni cu amanunte.

Un copil de cinci ani a cazut intr-o fantana din judetul Dambovita. A inceput operatiunea de salvare

Un copil in varsta de cinci ani a cazut, sambata, intr-un put din orasul Racari Dambovita).

Fostul primar Gheorghe Stefan, inca o condamnare: 8 ani inchisoare in dosarul Posta Romana

Gheorghe Stefan, fost primar al municipiului Piatra Neamt, a fost condamnat luni de Tribunalul Bucuresti la 8 ani si 2 luni inchisoare, intr-un dosar legat de fraudarea Companiei Nationale Posta Romana, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )