Libnet.ro
UNICEF

14:00

Roman condamnat in Malta la 14 ani de inchisoare pentru trafic de droguri

Adevărul Adevărul,
Roman condamnat in Malta la 14 ani de inchisoare pentru trafic de droguri

Un cetatean roman a fost condamnat in Malta la 14 ani de inchisoare si la plata unei amenzi de 25. 000 de euro, pentru trafic de droguri, informeaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Malta: Roman condamnat la 14 ani de inchisoare pentru trafic de droguri

Un roman gasit vinovat de trafic de droguri a fost condamnat la 14 ani de inchisoare, in Malta. Barbatul a fost condamnat la 14 ani de inchisoare si la plata unei amenzi de 25. 000 de euro, pentru trafic de.

Roman condamnat la 14 ani de inchisoare, in Malta, pentru trafic de droguri

Un cetatean roman gasit vinovat de trafic de droguri a fost condamnat la 14 ani de inchisoare, in Malta, relateaza presa malteza. Potrivit publicatiei Malta Independent, romanul a fost condamnat la.

Vaslui: Barbat condamnat la 20 de ani inchisoare pentru ca si-a violat in mod repetat fiicele

Un barbat de 42 de ani, din judetul Vaslui, a fost condamnat definitiv la 20 de ani si 8 luni de inchisoare pentru viol, tentativa de viol si incest, dupa ce a recunoscut ca si-a abuzat sexual fiicele, in.

Condamnat la 14 ani de inchisoare pentru talharie: un barbat din Alba Iulia s-a folosit de concubina prostituata pentru a agresa un client

Un barbat din Alba Iulia, cu cazier de invidiat, va face 14 ani de puscarie. Cristea Gavrila Florin este autorul, in decursul ultimilor ani, a trei infractiuni de talharie. Pentru una dintre acestea s-a folosit de concubina sa, care se prostitua si impreuna cu care a sustras prin violenta o suma de bani de la un client.

Doljean, condamnat la trei ani de inchisoare pentru ca a incercat sa mituiasca un politist

Marin Pelea, in varsta de 47 de ani, din comuna doljeana Motatei, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru dare de mita.

20 de ani de inchisoare pentru un italian care a ucis o romanca. Barbatul nu a vrut sa spuna unde a ascuns cadavrul

Un italian care si-a ucis concubina romanca, in Sicilia, a fost condamnat, marti, la 20 de ani de inchisoare de o instanta italiana. Cadavrul victimei nu a fost gasit de anchetatori, relateaza site-ul.

Malta: Un roman cara in bagaj droguri in valoare de 115.000 de euro.

Un cetatean roman gasit vinovat de trafic de droguri a fost condamnat la 14 ani de inchisoare, in Malta, potrivit presei locale citate de Mediafax. Potrivit publicatiei Malta Independent, romanul a fost condamnat la 14 ani de inchisoare si la plata unei amenzi de 25. 000 de euro, pentru trafic de cocaina si heroina. Barbatul a fost arestat la Aeroportul international din Malta, iar in bagajul sau au fost gasite 1. 000 de grame de heroina, cu o valoare de piata de 45. 000 de euro, si 900 de grame .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )