Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un roman conduce operatiunile din SUA ale gigantului mondial in materie de echipamente solare JA Solar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un roman conduce operatiunile din SUA ale gigantului mondial in materie de echipamente solare JA Solar

Toamna acesta, romanul Robert Petrina a fost numit managing director si Presedinte al companiei JA Solar Holding, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente solare de inalta performanta, anunta publicatia de profil Global Newswire. continuă pe Ziarul Bursa

Doua avioane Air France, deviate spre aeroporturi din SUA si Canada dupa amenintari cu bomba

Doua avioane ale companiei Air France, care efectuau curse din Statele Unite spre Franta, au fost deviate in noaptea de marti spre miercuri, din cauza unor amenintari cu bomba, si au aterizat in siguranta pe aeroporturi din SUA si Canada, relateaza CNN.

Noi amenintari cu bomba: Doua avioane Air France, DEVIATE spre aeroporturi din SUA

Doua avioane ale companiei Air France, care efectuau curse din Statele Unite spre Franta, au fost deviate, marti noapte, din cauza unor amenintari cu bomba, si au aterizat in siguranta pe aeroporturi americane.

Cum functioneaza Statul Islamic, cine conduce operatiunile, care sunt sursele de finantare si cat costa atentatele

Cum functioneaza si cine conduce gruparea jihadista Statul Islamic, cine coordoneaza atacurile - agentia France Presse descrie, intr-un rezumat, mecanismul de atragere a adeptilor si care sunt sursele de finantare ale teroristilor care au revendicat recent atentatele din Paris, Beirut si impotriva avionului rusesc care s-a prabusit in peninsula Sinai din Egipt.

Coalitia internationala ataca resursele petroliere din Siria, ale gruparii Statul Islamic

Coalitia internationala coordonata de SUA a decis sa atace resursele petroliere ale gruparii Statul Islamic, armata americana distrugand duminica 116 camioane-cisterna in regiunea Deir Ezzor, din estul Siriei, informeaza marti Radio France Internationale, in pagina online.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )