Libnet.ro
UNICEF

13:15

Un roman din Anglia, mesaj pentru conationalii ramasi acasa: Am fost si eu cocalar ca voi...

Antena3 Antena3,
Un roman din Anglia, mesaj pentru conationalii ramasi acasa: Am fost si eu cocalar ca voi...

Dinu Sovea, un roman stabilit in Londra, a ajuns o mica vedeta pe retelele de socializare datorita postarilor lui amuzante despre care nu multi inteleg din prima ca sunt, de fapt, niste pamflete: Am. continuă pe Antena3

Cristiano Ronaldo, din nou decisiv pentru Portugalia la Campionatul Mondial: A depasit un nou record de goluri marcate

Portugalia a invins miercuri Marocanul intr-un meci in care Cristiano Ronaldo a fost din nou decisiv pentru lusitani. Dupa ce a marcat 3 goluri in meciul de debut cu Spania, incheiat la egalitate 3-3, Ronaldo a.

Retragere din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului

Ambasadorul SUA la ONU, Nikki Haley, a anuntat ca SUA se retrag din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului UNHRC), acuzand consiliul de o atitudine negativa fata de Israel si ca nu ii trage la raspundere pe cei care nu respecta drepturile omului, relateaza News. ro.

SCANDAL MONSTRU in SUA: Americanii s-au retras din Comitetul ONU pentru Drepturile Omului

Ambasadoarea americana la Natiunile Unite, Nikki Haley a precizat ca SUA au decis sa se retraga din Comitetul ONU pentru drepturile omului din cauza ca are o atitudine anti-israeliana si ineficienta in.

PSD recidiveaza! Mesaj pentru contestatarii partidului: Muriti in chinuri, oameni fara chip si cu speranta ca veti castiga vreodata...

PSD recidiveaza! Social-democratii folosesc, din nou, un limbaj injurios la adrsea romanilor. intr-un comentariu postat pe Facebook, organizatia PSD Giurgiu a raspuns: Muriti in chinuri, oameni fara chip.

Decizie istorica! Statele Unite s-au retras din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului

Statele Unite si-au anuntat marti retragerea din Consiliul Drepturilor Omului al ONU, un organism international pe care administratia presedintelui Donald Trump l-a criticat aspru, acuzandu-l de prejudecata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )