Libnet.ro
UNICEF

16:45

Un roman din Irlanda ii scrie lui Iohannis despre organizarea alegerilor in dispoara si cere demisia lui Melescanu: Nu mai putem accepta batjocura cu orice ocazie!

Adevărul Adevărul,
Un roman din Irlanda ii scrie lui Iohannis despre organizarea alegerilor in dispoara si cere demisia lui Melescanu: Nu mai putem accepta batjocura cu orice ocazie!

Marius Marosan 36 de ani) este stabilit in Irlanda din anul 2008. in ziua alegerilor europarlamentare si pentru referendum a fost operator tableta in comisia din cadrul sectiei de votare din Blanchardstown. Nemultumit de faptul ca foarte multi romani nu au reusit sa voteze, a trimis mai multe sesizari utoritatilor din Romania, presedintelui Klaus Iohannis, dar si Directiei Nationale Anticoruptie. continuă pe Adevărul

Un roman din Irlanda ii scrie lui Iohannis despre alegerile din diaspora si cere demisia lui Melescanu: Nu mai putem accepta batjocura cu orice ocazie!

Marius Marosan 36 de ani) este stabilit in Irlanda din anul 2008. in ziua alegerilor europarlamentare si pentru referendum a fost operator tableta in comisia din cadrul sectiei de votare din Blanchardstown.

Martin, politistul roman din Munchen, care a fost in dispozitiv la consulatul Romaniei: Am plans de furie si frustrare

Dupa alegerile pentru Parlamentul European, ne-a ramas imaginea unui politist munchenez in lacrimi in fata consulatului roman din orasul german. Facea parte dintr-o echipa a Fortelor Speciale Bavareze.

Ce scrie presa internationala despre condamnarea lui Dragnea: Cel mai puternic politician, in inchisoare

Condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a starnit reactii si in presa internationala, dupa cum era de asteptat. Euronews titreaza cum cum cel mai put ernic politician roman merge la inchisore, in timp ce.

Melescanu, despre organizarea alegerilor in diaspora: Ne-am atins limitele pe care putem noi sa le asiguram in materie de voturi in strainatate

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, spune ca nu are ce sa-si reproseze cu privire la organizarea alegerilor europarlamentare si a referendumului pe justitie in strainatate si crede ca in zonele unde sunt grupati foarte multi romani nu se poate face fata prin consulate si doua sau trei circumscriptii, precizand ca este nevoie de o noua legislatie petnru votul in afara granitelor.

Dancila spune ca nu a vorbit cu Iohannis despre noile propuneri la ministere

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca inca nu a vorbit cu presedintele Klaus Iohannis pentru a-l anunta despre noile propuneri la ministere, spunand ca le-a cerut celor propusi sa isi depuna toate documentele, iar discutia va avea loc ulterior. Ana Birchall, Roxana Manzatu, Natalia Intotero sunt propuse la Justitie, Fonduri Europene si Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni, iar Titus Corlatean este propunerea de vicepremier in locul lui Birchall.

IOHANNIS DESPRE REZULTATUL LA REFERENDUM: A castigat Romania europeana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca peste 6 milioane de romani au raspuns Da la referendum, adaugand ca astfel a castigat Romania europeana, democratica, in care hotii si infractorii stau la puscarie, nu in fruntea statului.

Iohannis despre rezultatul la referendum: Romanii au dat o lectie populismului; Ma bucur ca si electoratul PSD a inteles si a votat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat luni ca prin votul afisat la referendum, romanii au dat o lectie dura populismuluisi ca rezultatul arata ca democratia s-a maturizat. Totodata, seful statului a afirmat ca este inadmisibila bataia de joc a autoritatilor privind romanii din diaspora si a cerut sa fie luate masuri.

Diplomat roman: Din propria experienta, MAE face presiuni asupra ambasadorilor sa reduca numarul propus de sectii de votare

Diplomatul MAE Vasile Popovici, fost ambasador al Romaniei in Portugalia 2006-2011) si Maroc 2011-2016), a explicat, duminica seara, pentru HotNews. ro, procedura prin care Ministerul Afacerilor Externe stabileste numarul sectiilor de votare pentru romanii din diaspora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )