Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un roman este acuzat ca a agresat sexual cel putin 11 persoane. isi aborda victimele sub pretextul ca s-a ratacit

Antena3 Antena3,
Un roman este acuzat ca a agresat sexual cel putin 11 persoane. isi aborda victimele sub pretextul ca s-a ratacit

Un roman de 31 de ani a fost arestat in Canada si este acuzat ca a agresat sexual cel putin 11 persoane. Stefan Eduard Georgescu isi alegea victimele in mod aleatoriu si le aborda sub pretextul ca s-a. continuă pe Antena3

Un roman este acuzat de TORTURAREA si UCIDEREA unui spaniol

Un tanar roman vizat de un mandat de arestare european dupa torturarea si uciderea unui barbat in Spania a fost capturat in orasul italian Milano, in cursul noptii de vineri spre sambata, scrie Corriere.

Caderi masive de zapada in Japonia: cel putin 12 morti.

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata, iar sute de mii de familii au ramas fara curent electric in urma caderilor masive de zapada ce s-au abatut in ultimele 48 de ore asupra capitalei nipone Tokyo si a unor regiuni din estul arhipelagului nipon, provocand perturbari majore in traficul aerian si cel terestru, informeaza duminica Reuters, citata de Agerpres. Stratul de zapada a ajuns sa masoare la Tokyo 27 de centimetri 10,6 inci) in urma ninsorii abundente, la egalitate cu furtunile de .

Cel putin doi morti in urma furtunilor din Marea Britanie. 140.000 de locuinte sunt fara electricitate

Cel putin doua persoane au murit, iar 140. 000 de locuinte sunt in continuare fara electricitate in urma intemperiilor din Marea Britanie, informeaza AFP.

Marea Britanie: Cel putin doi morti in urma intemperiilor. 140.000 de locuinte sunt fara electricitate

Cel putin doua persoane au murit, iar 140. 000 de locuinte sunt in continuare fara electricitate in urma intemperiilor din Marea Britanie, informeaza BBC. Transporturile feroviar si rutier sunt perturbate.

Cel putin 25 de persoane au murit in urma furtunilor de zapada din estul SUA

Cel putin 25 de persoane au murit, iar sute de mii de oameni sunt in continuare fara electricitate, in estul Statelor Unite, dupa viscolul din ultimele zile, informeaza presa americana, conform Mediafax. Printre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )