Libnet.ro
UNICEF

13:45

Un roman este, duminica, cel mai cautat infractor din Europa: Barbatul a fost condamnat la inchisoare pentru proxenetism, trafic de minori si trafic de persoane (VIDEO)

B1 B1,
Un roman este, duminica, cel mai cautat infractor din Europa: Barbatul a fost condamnat la inchisoare pentru proxenetism, trafic de minori si trafic de persoane (VIDEO)

Un roman, dat in urmarire internationala pentru proxenetism, figureaza in deschiderea listei celor mai cautati fugari din Europa, in cadrul unei campanii Europol, informeaza. continuă pe B1

Un tulcean condamnat pentru proxenetism este cel mai cautat infractor din Europa

Un roman din judetul Tulcea, dat in urmarire internationala inca din 2011 pentru proxenetism, este duminica cel mai cautat infractor din Europa .

Dolarul, la cel mai ridicat curs din ultimii 13 ani

Dolarul american s-a apreciat ieri, pe pietele externe, atingand cel mai ridicat nivel din 2003 pana in prezent, raportat la euro, iar cotatia aurulului a scazut dupa ce, in ziua anterioara, banca centrala a SUA Federal Reserve - Fed) a sugerat ca va accelera majorarea dobanzilor anul viitor.

Dolarul a URCAT la un nou maxim ISTORIC! EURO s-a prabusit, a ajuns la cel mai jos nivel din ianuarie 2003

Dolarul a urcat la un nou maxim istoric in Romania dupa decizia luata de FED de a creste dobanda de referinta cu 0,25%. Euro s-a prabusit in raport cu dolarul si astfel a ajuns la cel.

Angajatii de la Turnul Eiffel fac greva, in acest weekend. Cel mai renumit obiectiv din Paris va fi inchis publicului

Personalul care lucreaza la Turnul Eiffel se afla, de marti, in greva. Potrivit reprezentantilor protestatarilor, greva va continua si sambata, din cauza lipsei de eficienta a dialogului dintre sindicate si managementul societatii care administreaza renumitul obiectiv turistic din Paris, precum si lipsa de transparenta in chestiunea deciziilor strategice pe care le ia conducerea.

Omul cu cel mai bun job din lume vine sa descopere Alba Iulia

Ben Southall a ajuns celebru, dupa a ce a reusit sa castige competitia pentru ocuparea celui mai bun job din lume. De atunci, englezul calatoreste in cele mai interesante locuri de pe glob. Pe lista destinatiilor sale se afla si Alba Iulia, Cealalta Capitala a Romaniei.

Originea numelui Bula, cel mai popular personaj din glumele romanesti. O selectia de bancuri celebre cu Bula

Aproape ca nu exista roman care sa nu stie un banc cu Bula sau, in cel mai rau caz, sa nu fi auzit de el. Bula este cel mai intalnit personaj din glumele romanesti, dar cine este el, de fapt?.

OSCAR 2017: Toni Erdmann, comedia filmata la Bucuresti, pe LISTA pentru o nominalizare la Cel mai bun film strain! Ce s-a intamplat cu Sieranevada a lui Cristi Puiu (VIDEO)

Toni Erdmann, comedia filmata la Bucuresti, se afla pe lista scurta pentru cel mai bun film strain la Premiile Oscar. Filmul Toni Erdmann este propunerea Germaniei, si a fost in.

Probabil cel mai bun premier pe care l-a avut Romania |Cea mai citita opinie a saptamanii

Nu vreau sa-i ridic statuie. Nu cred ca a fost o guvernare fara de greseala. Cat a fost premier, l-am criticat in permanenta. Dar am sentimentul ca a fost cel mai corect sef de Guvern pe care l-a avut aceasta tara din 1990 pana azi.

Acest chip ar putea ajuta NASA sa ajunga la cel mai apropiat sistem stelar

Un chip extrem de avansat i-ar putea ajuta pe cei de la NASA sa transporte un obiect catre Alfa Centauri. Conform Wikipedia,Alfa Centauri reprezinta principalul sistem stelar al constelatiei Centaurul. De fapt, in acest caz, ar fi vorba despre o stea tripla, Alfa Centauri fiind cel mai apropiat sistem stelar de Sistemul Solar. Cea mai [].

Presedintele Cehiei ii descrie pe Bashar al-Assad drept raul cel mai mic, in comparatie cu terorismul islamic

Presedintele cheh Milos Zeman considera ca regimul presedintelui sirian Bashar al-Assad reprezinta raul cel mai mic in comparatie cu terorismul de factura islamica.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )