Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un roman face parte din grupul FIFA care va analiza meciurile de la Campionatul Mondial din Brazilia

Adevărul Adevărul,
Un roman face parte din grupul FIFA care va analiza meciurile de la Campionatul Mondial din Brazilia

Ionut Lupescu, director tehnic in cadrul UEFA, va face parte din Grupul de Studiu Tehnic al FIFA, analizand toate partidele din programul Campionatului Mondial din Brazilia. continuă pe Adevărul

Ionut Lupescu face parte din Grupul de Studiu Tehnic al FIFA, care va analiza partidele de la Cupa Mondiala

Fostul international Ionut Lupescu, in prezent director tehnic in cadrul UEFA, face parte din Grupul de Studiu Tehnic al FIFA, care va analiza toate cele 64 de partide de la Cupa Mondiala gazduita de Brazilia in.

Procurorul-superstar din Crimeea va face parte din juriul Eurovisionului rus

Tanara blonda care a devenit foarte cunoscuta pe internet pentru excesul de zel demonstrat dupa ce a fost numita procuror-general al Crimeei va face parte din juriul consursului de melodii pe care Rusia il va organiza drept contrapondere a Eurovisionului.

Guvernul a decis: Producatorii de gaze naturale, obligati de la 1 iulie sa vanda pe bursa o parte din productie

Producatorii de gaze naturale vor fi obligati de la 1 iulie sa vanda pe bursa o parte din productie, relateaza Mediafax. Obligatie va fi introdusa si pentru furnizori de la inceputul anului viitor,.

Guvernul a aprobat un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care obliga producatorii si furnizorii sa tranzactioneze o parte din gaze pe bursa

Guvernul a aprobat miercuri un proiect de Ordonanta de urgenta care obliga producatorii, intr-o prima faza, si apoi furnizorii, sa tranzactioneze un anumit volum de gaze pe bursa, intr-un mod transparent si centralizat, a anuntat ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu. Acesta a precizat ca producatorii vor avea aceasta obligatie incepand cu 1 iulie. Pentru furnizori, prevederea este valabila de la inceputul lui 2015. Volumul care va fi tranzactionat pe bursa urmeaza sa fie stabilit zilele urmatoare de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Proiectul de act normativ prevedea in forma initiala si liberalizarea totala a pietei gazelor in cazul consumatorilor non-casnici incepand cu 1 iulie, insa aceasta nu a mai fost aprobata.

Fitch a retras ratingurile de suport pentru patru banci din regiune, printre care OTP Bank

Agentia de evaluare financiara Fitch Ratings a retras ratingurile de suport pentru patru banci din Europa Centrala si de Est OTP Bank si MKB Bank Zrt din Ungaria, Privredna Banka Zagreb din Croatia si UniCredit Bulbank din Bulgaria), se arata intr-un comunicat emis de Fitch.

Iran: Politistii vaneaza, din nou, femeile care nu poarta corect valul islamic

Politia iraniana a lansat, de cateva zile, o noua campanie la Teheran, prin care controleaza femeile daca poarta corect valul islamic, au declarat miercuri martori oculari pentru AFP, conform Mediafax.

Simona Halep: Multumesc din suflet romanilor care m-au sustinut. imi pare bine ca sunt din Romania

Simona Halep a ajuns pe pamant romanesc. Campioana a declarat, duminica, la revenirea in tara, ca le multumeste tuturor romanilor care au sustinut-o in finala pierduta in fata Mariei Sarapova. Sunt.

Simona Halep, primele declaratii dupa revenirea in tara. Multumesc din suflet romanilor care m-au sustinut. imi pare bine ca sunt din Romania

Simona Halep a ajuns pe pamant romanesc. Campioana a declarat, duminica, la revenirea in tara, ca le multumeste tuturor romanilor care au sustinut-o in finala pierduta in fata Mariei Sharapova. Sunt.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )