Libnet.ro
UNICEF

21:45

Un roman a fost arestat in Italia dupa ce si-a violat nepoata si a lasat-o gravida

Adevărul Adevărul,
Un roman a fost arestat in Italia dupa ce si-a violat nepoata si a lasat-o gravida

Un muncitor roman din Italia a fost arestat dupa ce si-a violat nepoata de 13 ani. Lucrurile au iesit la iveala abia dupa ce adolescenta a ramas insarcinata si a fost nevoita sa avorteze. continuă pe Adevărul

VIDEO Un tanar senator rus, membru al partidului lui Putin, a fost arestat chiar in Parlament. Este acuzat de omor

Senatorul rus Rauf Arasukov, reprezentant al republicii federale Karaciai-Cerchezia, din Caucazul de Nord, a fost arestat miercuri chiar in incinta Parlamentului pentru asasinarea unor persoane, relateaza presa rusa.

Tnarul care a njunghiat o profesoara din Ploiesti a fost arestat preventiv

Tanarul de 22 de ani, care a injunghiat o profesoara de la Liceul Spiru Haret din Ploiesti, a fost arestat preventiv, miercuri, fiind acuzat de tentativa de omor. Victima este internata la Terapie Intensiva, starea ei fiind stabila, relateaza Mediafax.

Un senator rus a fost arestat chiar n incinta Parlamentului pentru crime comise n 2010

Un parlamentar rus a fost arestat miercuri sub acuzatia de crima chiar in timp ce se afla in incinta Senatului, potrivit presei locale citate de BBC News.

Un politist din Bucuresti a fost arestat pentru luare de mita. Ce i-a promis el unui om de afaceri

Un ofiter al Politiei Capitalei a fost arestat pentru 30 de zile, sub aspectul savarsirii a doua infractiuni de luare de mita din care una in forma continuata, se arata intr-un comunicat al DNA, de.

Migrantii de pe nava Sea-Watch 3 vor putea debarca n Italia, dupa un acord de repartitie sapte tari, printre care si Romnia

Seful guvernului italian, Giuseppe Conte, a anuntat miercuri un acord de repartitie cu alte sase tari europene si care permite debarcarea in Italia, in urmatoarele ore a 47 de migranti blocati de 12 zile pe nava Sea-Watch 3, potrivit AFP.

Un roman din diaspora, ironizat dupa ce a scris pe Facebook ca e adorat de patronul sau. Ce porumbel i-a scapat barbatului

Dinu Sovea, un roman stabilit in Londra care a devenit celebru pe retelele de socializare datorita pamfletelor sale la adresa romanilor care lucreaza peste hotare, a publicat un nou mesaj amuzant pe.

O ingrijitoare de la un azil de batrani a fost data afara dupa ce i-a dansat in poala unui barbat de 100 de ani - VIDEO

Brittany Fultz, in varsta de 26 de ani, era angajata unui azil de batranidin Ohio. Femeia a fost filmata de o colega in timp ce ii dansa in poala unui batran care sufera de dementa. Pot.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )