Libnet.ro
UNICEF

31 Mai.

Un roman a fost arestat la Milano pentru ca transporta ilegal afgani din Romania in Italia

B1 B1,
Un roman a fost arestat la Milano pentru ca transporta ilegal afgani din Romania in Italia

Un sofer roman a fost arestat in orasul italian Milano pentru trafic de persoane si favorizarea imigratiei clandestine, dupa ce a fost prins in timp ce tranporta ilegal cu un camion, din. continuă pe B1

Un tanar roman a fost arestat in Marea Britanie, dupa ce in camionul sau frigorific au fost gasiti 21 de migranti

Un sofer roman a fost arestat in weekend in Wiltshire, in sudul Marii Britanii, dupa ce in camionul frigorific pe care il conducea au fost descoperiti 21 de migranti, relateaza luni Western Daily Press.

Un sef al mafiei napoletane a fost arestat de politisti costumati in angajati care livreaza pizza

Un cap al mafiei Camorra napoletana, cautat de autoritati din 2013, a fost arestat sambata, in timp ce urmarea la televizor meciul de fotbal Inter-Napoli, de politisti care s-au dat drept baieti care livreaza pizza, a informat politia citata de AFP.

Operatiune inedita. Un cap al mafiei napoletane a fost arestat de politisti veniti sa-i aduca pizza in timp ce asista la infrangerea echipei favorite de fotbal

Un cap al mafiei napoletane Camorra, cautat de autoritati din 2013, a incasat sambata o dubla lovitura. El a fost luat prin surprindere si arestat de politisti deghizati in baieti care livreaza pizza in timp ce asista, neputincios, la infrangerea echipei sale favorite SSC Napoli in fata lui Inter Milano si la reducerea sanselor acesteia de a cuceri, dupa 26 de ani, un nou titlu de campioana a Italiei.

ştiri de la B1

actualitate, 31 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )