Libnet.ro
UNICEF

19:30

Un roman a fost ranit in atacul din Barcelona, soldat cu 13 morti si peste 80 de raniti

România Liberă România Liberă,
Un roman a fost ranit in atacul din Barcelona, soldat cu 13 morti si peste 80 de raniti

Un roman, in varsta de 35 de ani, s-ar afla printre cei 80 de raniti. Acesta se afla in orasul spaniol ca turist, iar in urma atacului soldat cu 13 morti, a suferit fracturi multiple. Informatia nu a fost inca con . continuă pe România Liberă

Reactia incredibila a lui Trump, dupa atacul din Barcelona

Donald Trump a avut o reactie controversata si dupa atentatul din Barcelona. Presedintele american a insinuat ca jihadistii ar trebui impuscati cu gloante inmuiate in sange de porc.

Statul Islamic a revendicat atacul din Barcelona

Statul Islamic a revendicat atacul din Barcelona, conform agentiei de stiri a gruparii.

FOTO. Barbatul care ar fi inchiriat furgoneta cu care s-a produs atacul din Barcelona s-ar fi predat politiei. El sustine ca i-au fost furate actele de identitate si isi invinuieste fratele

Furgoneta folosita in atacul din zona turistica La Rambla din Barcelona ar fi fost inchiriata de Driss Oukabir, in oraselul Santa Perpetua de la Mogada. Informatia a fost furnizata de autoritati.

Premierul Spaniei: Voi intari securitatea dupa atacul din Barcelona

Premierul Spaniei, Mariano Raroy, a spus joi ca va coordona eforturile pentru a intari securitatea dupa atacul cu duba din Barcelona, in care au murit cel putin 13 persoane, relateaza Reuters.

FOTO. Ce stim despre barbatul care ar fi inchiriat furgoneta cu care s-a produs atacul din Barcelona

Furgoneta folosita in atacul din zona turistica La Rambla din Barcelona ar fi fost inchiriata de Driss Oukabir, in oraselul Santa Perpetua de la Mogada. Informatia a fost furnizata de autoritati.

Sabin Orcan, despre atacul din Barcelona: Spania nu este straina de astfel de incidente. Ca turist nu ai cum sa te aperi

Directorul editorial al ziarului Romania Libera, Sabin Orcan, discuta, la postul de televiziune B1 Tv, despre atentatul din Barcelona, produs, joi dipa-amiaza, cand o furgoneta a intrat in pietonii aflati in zona turistica La Rambla.

Surse: Un roman a fost ranit in atacul terorist de la Barcelona

Un cetatean roman ar fi fost ranit in atacul terorist comis joi in centrul Barcelonei, potrivit unor surse citate de B1 TV. Romanul ar avea traumatisme la membre. La ora transmiterii.

Un roman a fost ranit in atacul terorist de la Barcelona

UPDATE: MAE confirma ranirea romanului. Un cetatean roman ar fi fost ranit in atacul terorist comis joi in centrul Barcelonei, potrivit unor surse citate de B1 TV. Romanul.

MAE: Doi romani spitalizati dupa atacul din Barcelona au fost externati. Al treilea ranit roman este intr-o stare stabila

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat vineri dupa-amiaza ca dintre cei trei romani raniti in atacul terorist de pe Las Ramblas, doar unul dintre ei a mai ramas in spital.

Primele precizari ale MAE, privind atacul din Barcelona: Printre victime nu se afla cetateni romani

Niciun cetatean roman nu se afla printre victimele atentatului de la Barcelona, informeaza Ministerul Afacerilor Externe. La nivelul Ambasadei Romaniei de la Madrid a fost instituita o celula de criza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )