Libnet.ro
UNICEF

17:00

Roman intors din Paris, revoltat de masurile autoritatilor din tara noastra: Rusine conducatorilor Romaniei!

Antena3 Antena3,
Roman intors din Paris, revoltat de masurile autoritatilor din tara noastra: Rusine conducatorilor Romaniei!

Un roman, proaspat intors de la Paris, este nemultumit de modul in care autoritatile romane actioneaza pentru prevenirea raspandirii de coronavirus. Sergiu Razvan a povestit cum politistii de frontiera au refuzat sa ii faca testarea pentru COVID-19 pe motiv ca nu are simptome. continuă pe Antena3

O femeie, care trebuia sa stea in izolare cu sotul sau intors din Italia, s-a plimbat pe la institutii publice

O femeie din Valcea a ascuns autoritatilor ca sotul ei a revenit acasa din Italia si s-a plimbat prin mai multe institutii publice, desi trebuia sa stea in izolare acasa.

17 romi veniti din Paris si trimisi nesupravegheati la Urziceni au fost izolati in parcarea Garii!

17 romi veniti din Paris si trimisi nesupravegheati la Urziceni au fost izolati in parcarea Garii, i.

Adrian Oros, ministrul Agriculturii: Fermierii se pot deplasa in camp sau la ferma pentru lucrarile care trebuie efectuate, cat timp respecta recomandarile si masurile autoritatilor (VIDEO)

Fiecare fermier din Romania se poate deplasa in camp sau la ferma pentru lucrarile care trebuie efectuate, respectand recomandarile si masurile impuse de autoritati pe fondul luptei cu noul coronavirus, a.

Reactia halucinanta a Mitropoliei din Cluj, dupa ce a impartasit enoriasii cu aceeasi lingura

Enoriasii fanatici nu pot fi tinuti in case nici macar in timpul unei crize sanitare. Din pacate, desi masurile autoritatilor au fost clare pentru majoritatea, credinciosii raman sa nesocoteasca cele indicate. Reactia halucinanta a Mitropoliei din Cluj, dupa ce a impartasit oamenii cu aceeasi lingura, spune multe. Mitropolia din Cluj, reactie halucinanta. A impartasit enoriasii .

Covid-19. Vasluian intors din Germania, plasat in izolare sub acelasi acoperis cu fosta sotie, care are trei ordine de protectie impotriva lui

O situatie bizara s-a ivit la Vaslui din cauza unui barbat agresiv, tocmai intors de la munca din Germania. El a fost bagat in carantina alaturi de fosta sotie, care avea impotriva acestuia nu unul, nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )