Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un roman a murit in Germania, in urma unui grav accident. A fost proiectat la 70 de metri dupa impact

Antena3 Antena3,
Un roman a murit in Germania, in urma unui grav accident. A fost proiectat la 70 de metri dupa impact

Un barbat de 43 de ani, din Medias, a avut parte de un sfarsit tragic in Germania. Acesta a murit in urma unui accident de masina care a avut loc la finalul saptamanii trecute. Barbatul era singur i. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul avocatului Daniel Ionascu, victima unui grav accident rutier

Avocatul Daniel Ionascu a suferit un grav accident de circulatie, in urma cu cateva zile. Doctorul care l-a operat a declarat ca acesta este un om norocos si ca este in afara oricarui pericol. Astfel,.

Un politician PSD a produs un grav accident rutier. Patru persoane au fost ranite

Florin Bogdea, consilier local din partea PSD si directorul liceului Tehnologic ,,Dacia, a produs un grav accident rutier, in Caransebes. Florin Bogdea circula cu viteza, a scapat de sub control masina si.

Sibiu: Trafic blocat pe DN 14, intre Dumbraveni si Hoghilag in urma unui accident

Traficul este blocat pe DN 14, intre Dumbraveni si Hoghilag in urma unui accident din care a rezultat ranirea unui sofer. Astfel, circulatia este deviata pe drumul judetean 142 E, informeaza Hotnews. Un.

Avocatul Daniel Ionascu intra in greva foamei. Decizia radicala, in urma accidentului grav de circulatie pe care l-a suferit

Avocatul Daniel Ionascu intra in greva foamei, dupa ce zilele trecute a suferit un accident de masina, iar mana lui a fost grav afectata, in urma loviturii. Daniel Ionascu este avocatul unui client condamnat.

Timis: Zece persoane, printre care trei copii, transportate la spital in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei masini

Zece persoane, printre care trei copii, au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc pe DN6- E70, in apropiere de municipiul Lugoj din judetul Timis si in care au fost implicate trei autoturisme.

Verificari in MAI in urma unui document prezentat la Antena 3 care arata cum ii monitoriza statul paralel pe romani

Ana Maria Roman a prezentat joi, la Antena 3, un plan de masuri pentru evazionistii din domeniile tutun, alcool, combustibil si altele. Ministerul de Interne a informat, oficial, un lucru socant. Planul.

Rusia: Cel putin 53 de morti in urma unui incendiu la un mall (VIDEO)

Mai mult de 53 de morti au fost confirmati dupa ce un incendiu a izbucnit intr-un mall din Kemerovo, Rusia. Focul a izbucnit la etajul al treilea al centrului comercial Zimnyaya Vishnya, unde se afla .

Italia: Parlamentarii reusesc sa-si aleaga presedintii celor doua camere, in urma unui acord intre coalitia lui Berlusconi si Miscarea Cinci Stele

Cele doua camere ale Parlamentului italian au reusit, sambata, sa-si desemneze presedintii dupa un al patrulea vot, reusind astfel sa depaseasca un obstacol important in tentativele de a forma un nou guvern, in urma unor alegeri in care nicio formatiune nu a reusit sa obtina majoritatea parlamentara, dar in care partidele populiste au obtinut rezultate foarte bune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )