Libnet.ro
UNICEF

23:15

Un roman, printre cei mai buni violonisti de la concursul George Enescu

Antena3 Antena3,
Un roman, printre cei mai buni violonisti de la concursul George Enescu

Cei mai buni violonisti se intrec in cadrul etapei a doua a concursului George Enescu de la Universitatea de Muzica din Bucuresti. Printre cei 12 tineri artisti care au fost ajuns in aceasta etapa se afla si. continuă pe Antena3

Copiii romani au printre cei mai putini bani de buzunar din Europa. Vezi cine sunt cei mai generosi parinti de pe continent

Copiii romani au printre cei mai putini bani de cheltuiala pe saptamana din Europa, sumele variind, in medie, intre 2,25 euro si 11 euro, potrivit unui studiu ING, care arata ca banii de buzunar ajuta la.

Studiu: Copiii romani au printre cei mai putini bani de buzunar din Europa

Copiii romani au printre cei mai putini bani de cheltuiala pe saptamana din Europa. Un studiu INGarata ca sumele variaza, in medie, intre 2,25 euro si 11 euro. Mai mult de jumatate din adultii care.

STUDIU Jurnalistii, printre cei mai stresati angajati. Acestia consuma cel putin trei cesti de cafea pe zi

Jurnalistii sunt cei mai mari bautori de cafea, consumand mai multe cesti cu aceasta bautura pe zi decat oricare alta persoana care lucreaza in alt domeniu, cauza principala fiind stresul de la locul de munca. Mari consumatori de cafea sunt si profesorii si politistii. Asa arata un studiu realizat in randul a 10. 000 de persoane.

Jurnalistii, printre cei mai stresati angajati: Ei consuma cea mai mare cantitate de cafea

Jurnalistii sunt cei mai mari bautori de cafea, consumand mai multe cesti decat oricare alta persoana care lucreaza in alt domeniu, cauza principala fiind stresul de la locul de munca, potrivit unui studiu.

Jurnalistii, printre cei mai stresati angajati: Ei consuma cea mai mare cantitate de cafea

Jurnalistii sunt cei mai mari bautori de cafea, consumand mai multe cesti decat oricare alta persoana care lucreaza in alt domeniu, cauza principala fiind stresul de la locul de munca, potrivit unui studiu.

Jurnalistii, printre cei mai stresati angajati. Consuma cea mai mare cantitate de cafea

Jurnalistii sunt cei mai mari bautori de cafea, consumand mai multe cesti cu aceasta bautura pe zi decat oricare alta persoana care lucreaza in alt domeniu, cauza principala fiind stresul de la locul de munca, potrivit unui studiu realizat in randul a.

STUDIU. Jurnalistii, printre cei mai stresati angajati

Jurnalistii sunt cei mai mari bautori de cafea, consumand mai multe cesti cu aceasta bautura pe zi decat oricare alta persoana care lucreaza in alt domeniu, cauza principala fiind stresul de la locul de munca, potrivit unui studiu realizat in randul a 10. 000 de persoane, informeaza theguardian. com.

REVISTA PRESEI: Cei mai cautati romani

Cei mai cautati romani, cele mai importante retele teroriste si un nord-coreean evadat ca sa manance pui fiert - sunt cateva dintre titlurile diminetii.

FOTO Cei mai in voga artisti au fost premiati la Romanian Music Awards

Cele mai importante premii ale industriei muzicale romanesti s-au decernat la Brasov unde petrecerea a tinut pana aproape de 2. 00 noaptea. Piata Sfatului a fost plina pana la refuz, iar spectacorii au stat chiar si pe garduri pentru a-si putea vedea artistii preferati.

Cei mai multi dintre noi cumpara doar jocuri la reduceri

Desi s-ar putea sa nu vina ca o surpriza acest detaliu, un nou studiu confirma obsesia noastra pentru jocuri aflate la reduceri. Multe dintre jocurile care se lanseaza in fiecare zi, indiferent de platforma, au niste preturi exorbitante. inca mi se pare incredibil ca cineva poate sa ceara 50 sau 60 de dolari pe un joc. Partea cea mai fascinanta este ca, desi nu exista neaparat o lege pentru acest caz, nu a trecut mult pana au aparut primele dovezi [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )