Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un roman a ramas fara doua degete in urma unui accident de munca in Catania

B1 B1,
Un roman a ramas fara doua degete in urma unui accident de munca in Catania

Un roman a suferit un accident de munca in provincia Catania. in timp ce taia ramurile unor copaci din curtea unei vile din Floridia, romanul s-a rabit cu motoferastraul pe care il. continuă pe B1

Averea lui Dragnea, mai mica in urma divortului. A ramas fara doua terenuri, o casa si doua autoturisme

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a pierdut, in urma divortului, doua terenuri in Alexandria si Busteni, o casa in constructie, un autoturism si o autoutilitara, potrivit declaratiei de avere publicate pe site-ul Camerei Deputatilor, informeaza Agerpres. Astfel, liderul PSD detine, in urma partajului, un teren intravilan de 2. 913 mp dobandit in 2009, un apartament in Turnu Magurele de 80 mp - din 1997 si spatii comerciale de 1. 527 mp - din 2009, un autoturism Skoda Superb din 2006.

Traficul pe DN7, ingreunat in urma producerii unui accident (VIDEO)

Traficul pe Drumul National 7 este ingreunat din cauza unui accident, informeaza B1 TV. Adrian Creanga de la Centrul Infotrafic a declarat pentru B1 TV ca in accident au fost implicate doua tiruri si.

Donald Trump a ramas fara manager de campanie, dupa demisia lui Corey Lewandowski

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, miliardarul Donald Trump, a ramas pentru a doua oara fara manager de campanie, dupa ce Corey Lewandowski a renuntat la aceasta functie, arata.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )