Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un roman a realizat cele mai spectaculoase fantani arteziene din lume. Inginerul anului, un hunedorean care locuieste in Dubai

B1 B1,
Un roman a realizat cele mai spectaculoase fantani arteziene din lume. Inginerul anului, un hunedorean care locuieste in Dubai

Alin Epure este romanul stabilit in Dubai, ale carui opere i-au adus titlul de Inginerul anului datorita fantanii spectaculoase pe care a proiectat-o langa Opera din Dubai. Barbatul de 45 de ani s-a. continuă pe B1

Australia a lansat o moneda aniversara in cinstea uneia dintre cele mai lungi cai ferate din lume: 4.300 de km intre Sydney si Perth

In Australia a fost lansata o moneda speciala ce comemoreaza 50 de ani de cand primul tren direct a parcurs cei 4. 300 km dintre Sydney si Perth, o calatorie de 75 de ore. Pe aceasta linie exista si cea mai lunga portiune de cale ferata dreapta din lume, 470 km prin desertul Nullarbor. Pe foarte lunga ruta ruleaza trenul Indian Pacific care este unul de lux, biletele costand de la 1. 400 euro pentru intreaga distanta. Avionul este ales de cei mai multi dintre cei care traverseaza Australia.

Romania va avea printre cele mai mari rate ale inflatiei din regiune. Ce se va intampla cu salariul minim

Agentia de evaluare financiara Moodys estimeaza ca Romania va avea printre cele mai mari rate ale inflatiei din Europa Centrala si de Est, iar cresterile salariului minim vor fi printre cele mai mici din regiune in 2020 si 2021, scrie Mediafax.

Nominalizari Oscar 2020: cele mai mari surprize si dezamagiri. Robert De Niro si Jennifer Lopez au fost ignorati

Pe lista nominalizarilor la premiile Oscar 2020 se regasesc multi dintre suspectii de serviciu, insa lipsesc nume importante, Academia Americana de Film facand omisiuni neasteptate, cele mai notabile fiind Robert De Niro si Jennifer Lopez.

Cuplul de fotografi romani ajuns numarul 1 in Anglia. Imaginile care au rupt cele mai tari topuri

Dupa ce in 2018 au devenit cei mai buni fotografi de nunta din Romania, cuplul care formeaza FOTO Dumbrava Daniel si Ana) a obtinut noi premii importante. 2019 le-a adus titlul de cei mai buni fotografi din Anglia, dar si locul 2 in una dintre cele mai tari comunitati de fotografi din lume, Fearless.

Cele mai sigure masini din clasa la testele Euro NCAP in 2019

Euro NCAP, programul european de evaluare a masinilor noi, a facut un clasament din care reiese care au fost cele mai sigure masini testate in 2019. Ford Puma, fabricat la Craiova, a obtinut un punctaj bun in clasa supermini.

Cum va arata capitala unuia dintre cele mai sarace judete din Romania. Suma fabuloasa care va fi investita

Capitala celui mai nordic judet din Romania isi va schimba total fata si va deveni unul dintre cele mai moderne orase cu ajutorul fondurilor europene. Autoritatile din Botosani au reusit sa obtina 7 milioane de euro pentru asfaltari, trotuare, reabilitare scoli, in general infrastructura si peisagistica.

Salariatii din constructii si asimilatii acestora au avut cele mai mari cresteri ale salariului net in ultimul an

Daca tragem linie si masuram cresterea salariilor din intervalul noiembrie 2018-noiembrie 2019, cele mai mari cresteri le-au avut lucratorii din constructii si asimilatii acestora. Cei care lucreaza in activitatea de sfaramare a rocilor aceste produse fiind apoi utilizate in constructii sau in productia de materiale - argila, gips, calcar etc. ) si-au vazut salariile marite cu peste 47% in ritm anual. Constructorii au si ei salarii nete mai mari tot cu peste 47%, iar pe locul al treilea sunt angajatii din Fabricarea altor produse din minerale nemetalice, care include fabricarea sticlei, a articolelor din ceramica si a pietrei brute.

Cele mai piratate filme de pe internet in luna ianuarie: ce descarca oamenii de pe torrent

Cei de la TorrentFreak au publicat o editie recenta a clasamentului lor cu referire la afinitatile amatorilor de piraterie. Asa ajungem la un top 10 cele mai piratate filme din ianuarie.

VIDEO Cele mai mari scandaluri la TV, in Romania. S-a intamplat in direct, iar moderatorii au fost depasiti de situatie

Romanii au apucat sa vada in direct, pe micile sau marile ecrane o serie de mai multe momente tensionate la televiziunile din Romania. Topul celor mai tensionate momente din studiourile TV din Romania Fie ca au fost filmate scandalurile in direct, fie ca s-au intamplat chiar in studio-urile marilor televiziuni din Romania, romanii s-au delectat .

SONDAJ VERIFIELD: Nicusor Dan are cele mai mari sanse de a o invinge pe Gabriela Firea

Candidatul sustinut de USR Bucuresti la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a prezentat, duminica, un sondaj de opinie din care reiese ca are cele mai mari sanse de a o invinge pe Gabriela in lupta pentru functia de primar al Capitalei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )