Libnet.ro
UNICEF

23:30

Un roman s-a spanzurat intr-o inchisoare din Italia. Era condamnat pe viata pentru crima

Antena3 Antena3,
Un roman s-a spanzurat intr-o inchisoare din Italia. Era condamnat pe viata pentru crima

Un roman condamnat la inchisoare pe viata pentru uciderea unui italian s-a spanzurat intr-un penitenciar din Milano. Ioan Gabriel, in varsta de 39 de ani, a fost condamnat pentru uciderea vecinului sau,. continuă pe Antena3

Italia: Un roman s-a spanzurat intr-un penitenciar din Milano, dupa ce a fost condamnat la inchisoare pe viata

Un detinut roman s-a spanzurat intr-un penitenciar de periferia orasului italian Milano, dupa ce a primit o condamnare la inchisoare pe viata pentru crima, informeaza site-ul ziarului La Repubblica. Romanul.

Un roman s-a sinucis intr-un penitenciar din Italia

Un detinut roman s-a spanzurat si a decedat, intr-un penitenciar situat la periferia orasului italian Milano, dupa ce a fost condamnat la detentie pe viata pentru crima, scrie site-ul cotidianului La Repubblica .

Criminalul roman care s-a sinucis in Italia, liber timp de sase ani in Romania. Italienii l-au prins cu ajutorul telefonului

Un criminal care s-a plimbat liber prin Iasi timp de sase ani s-a spanzurat intr-o inchisoare din Italia dups ce a fost condamnat definitiv la inchisoare pe viata. Ioan Gabriel Barbuta a comis o crima in localitatea Due Carrare din Italia, el intorcandu-se in Iasi si fiind liber in jur de sase ani.

Explozie intr-un bloc din Mioveni

O explozie a avut loc, sambata dimineata, intr-un bloc din orasul Mioveni, judetul Arges, proprietarul apartamentului in care s-a produs deflagratia fiind ranit, iar mai multi locatari fiind evacuati pentru ca pompierii ISU sa verifice daca exista scurgeri de gaze.

Arges: Explozie intr-un bloc din Mioveni. Un barbat de 44 de ani a fost ranit

Explozie intr-un bloc din Mioveni, judetul Arges. Un barbat de 44 de ani a ajuns la spital cu arsuri pe fata si maini. Deflagratia a avut loc chiar in apartamentul victimei, de la etajul 4 al cladirii. Din.

Atac armat intr-un Walmart din Mississippi. O persoana a fost ucisa si cel putin una ranita

O persoana a fost ucisa si cel putin inca una a fost ranita intrun schimb de focuri petrecut aseara intr-un magazin Walmart din Luka, statul Mississippi. Potrivit serifului tinutului Tishomingo, Glenn.

Un fost sef al unei agentii de spionaj din Turcia, gasit mort intr-un parc din Bucuresti. Colonelul era implicat intr-o lovitura de stat

Un fost sef al unei agentii de spionaj din Turcia a fost gasit mort intr-un parc din Bucuresti, afirma surse citate de publicatia Daily Sabah. Colonelul in retragere Eser Sahan, in varsta de 66 de ani, a.

O mare inima de gheata a incins atmosfera de Ziua indragostitilor, intr-un mall din Bucuresti

O inima mare de gheata a fost atractia tuturor indragostitilor care au trecut printr-un mall din Capitala, de Valentines Day. Cu atat mai mult cu cat in interiorul ei a fost ascuns un inel cu diamant pus la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )