Libnet.ro
UNICEF

19:45

Un roman urmarit international pentru viol a fost prins. Unde l-au gasit politistii

Antena3 Antena3,
Un roman urmarit international pentru viol a fost prins. Unde l-au gasit politistii

Un roman de 38 de anicautat in toata Europa pentru viol a fost gasit in Italia. Barbatul a fost cautat un an si jumatate de politisti, dupa ce a fost condamnat la nouaani de inchisoare. continuă pe Antena3

Tanar din Cobia, urmarit international pentru furturi pe teritoriul Germaniei, a fost prins

Un tanar de 24 de ani, pe numele caruia autoritatile judiciare germane au emis un mandat european de arestare, a fsot identificat si retinut de politistii specializati in investigatii criminale.

Un roman dat in urmarire internationala a fost prins in Italia! Detalii despre fapta cumplita pe care a comis-o

Un roman, dat in urmarire internationala, a fost prins de politistii de la Brigada Mobila din Caserta, Italia. Acesta era cautat in baza unui mandat european de arestare, dupa ce fusese condamnat la 9 an.

Cetatean moldovean condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru 36 de pachete de tigari nedeclarate la vama. Cum a fost prins de politisti

Un barbat din Republica Moldova a fost gasit vinovat de contrabanda si condamnat la inchisoare cu executare dupa ce a fost prins ca a intrat in Romania cu 36 de pachete de tigari fara timbru fiscal.

Viol. De ce procurorii nu protejeaza victimele-copii, de ce publica detalii de identificare?!

Aflam ca un politist este urmarit penal pentru viol si agresiune sexuala asupra unor minore, de 12 respectiv 17 ani. Prin vocea procurorului aflam detalii de identificare a victimelor. Cum e posibil sa faca public numele complete ale victimelor expundandu-le atat de larg inloc sa le protejeze?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )