Libnet.ro
UNICEF

10:00

O romanca declarata martira in credinta de Papa Francisc

Antena3 Antena3,
O romanca declarata martira in credinta de Papa Francisc

Papa Francisc a semnat vineri, 26 ianuarie 2018, decretul prin care recunoaste martiriul Slujitoarei lui Dumnezeu Veronica Antal, laica, apartinand Ordinului Franciscan Secular; nascuta la 7 decembrie. continuă pe Antena3

Papa Francisc: Raspandirea stirilor false, o amenintare pentru societate

Papa Francisc s-a pronuntat, miercuri, in favoarea unui jurnalism al pacii', pentru a contracara raspandirea stirilor false, pe care le-a calificat drept o amenintare majora pentru societate, scrie Agerpres, citand DPA. Stirile false sunt un semn al unor atitudini de intoleranta si hipersensibilitate si duc doar la raspandirea arogantei si a urii. Acesta este rezultatul final al neadevarului, a afirmat Papa Francisc, intr-un mesaj transmis miercuri.

Papa Francisc denunta stirile false si pledeaza pentru un ''jurnalism al pacii ''

Papa Francisc a cerut ieri un jurnalism al pacii pentru a contracara raspandirea stirilor false, pe care le-a calificat drept o amenintare majora pentru societate, relateaza DPA.

Papa Francisc, mesaj pentru jurnalisti

Papa Francisc a cerut miercuri un jurnalism al pacii' pentru a contracara raspandirea stirilor false, pe care le-a calificat drept o amenintare majora pentru societate, relateaza.

Papa Francisc si amenintarea robotilor: Omul trebuie sa fie in centrul economiei

Inteligenta artificiala, robotica si celelalte inovatii tehnologice trebuie sa fie in slujba umanitatii si protejarii vietii noastre pe pamant, in loc sa devina o amenintare dupa cum prevad, din pacate, unele evaluari. Francisc a trimis un mesaj catre Forumul Economic Mondial de la Davos, citit luni seara de cardinalul Peter Kodwo Appiah Turkson. Papa Bergoglio cere ca omul sa fie in centrul economiei, nu banii sau masinariile tot mai sofisticate, care risca sa ii inlocuiasca pe barbatii si pe femeile care muncesc, potrivit La Stampa, citat de Rador.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )