Libnet.ro
UNICEF

10:00

Romanca EXECUTATA in stil MAFIOT chiar in fata casei sale (FOTO)

B1 B1,
Romanca EXECUTATA in stil MAFIOT chiar in fata casei sale (FOTO)

O romanca in varsta de 29, originara din Sibiua fost executata chiar in fata casei sale,in Torre de Urzaiz, o suburbie a orasului Zaragoza. in timp ce cobora din masina, femeia a fost. continuă pe B1

Romanca EXECUTATA in stil MAFIOT chiar in fata casei sale

O romanca in varsta de 29 de a fost executata chiar in fata casei sale,in Torre de Urzaiz, o suburbie a orasului Zaragoza. in timp ce cobora din masina, femeia a fost impuscata de doi indivizi.

Executie mafiota: o romanca a fost ucisa in fata casei sale din orasul spaniol Zaragoza. Politistii au deja un suspect

Femeia de origine romana a fost ucisa miercuri, 21 noiembrie, chiar in fata casei sale din Zaragoza. Politistii spanioli care ancheteaza acest caz sustin ca romanca a fost executata in stil mafiot.

Ea e Maria, romanca de 29 de ani executata in stil mafiot in Spania. A murit in bratele surorii ei

O romanca a fost ucisa miercuri, 21 noiembrie, chiar in fata casei sale din Zaragoza. Maria avea 29 de ani si a murit in bratele surorii ei, care a asistat ingrozita la tragedie. Maria Marian, o sibianca.

Romanca ucisa in stil mafiot in Spania

Femeia de origine romana a fost ucisa miercuri, 21 noiembrie, chiar in fata casei sale din Zaragoza. Politistii spanioli care ancheteaza acest caz sustin ca romanca a fost executata in stil.

Ea este Sorina, sora romancei ucisa in stil mafiot in Spania. A fost martora la crima, iar Maria i-a murit in brate

O romanca a fost executata in stil mafiot in Spania, fiind impuscata de doi barbati chiar in fata casei, la Zaragoza. Maria avea 28 de ani si a murit in bratele surorii ei, care a asistat ingrozita la tr.

EXECUTIE in stil mafiot: A fost impuscat in plina strada! E panica TOTALA

Un atac in stil mafiot a socat luni Danemarca. Un fost lider al unei temute grupari criminale a murit dupa ce a fost impuscat in plina strada. Incidentul a avut loc imediat dupa ce victima si-a lansat un.

Ce au surprins jurnalistii de la Heraldo in locul unde romanca a fost executata in stil mafiot. Toti au fost impresionati (FOTO)

O sibianca de 28 de ani a murit impuscata miercuri, 21 noiembrie in Zaragoza, in nordul Spaniei, potrivit presei spaniole. Maria Marian, absolventa liceului Onisifor Ghibu din Sibiu, a fost impuscata in.

Ce spune fostul diriginte al romancei executata in stil mafiot in Spania: Ultima data am vorbit de ziua ei

Moartea brusca a Mariei Marian, sibianca impuscata miercuri seara in Spania, a socat comunitatea sibiana si pe toti cei care au cunoscut-o. Vestea a fost primita cu uimire si de catre fostul ei diriginte,.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )