Libnet.ro
UNICEF

01:05

O romanca a fost alergata de politisti pe o autostrada din Germania. Motivul este UIMITOR

B1 B1,
O romanca a fost alergata de politisti pe o autostrada din Germania. Motivul este UIMITOR

O romanca a fost alergata, printre masini, de politisti pe o autostrada din Germania, iar, cand a fost prinsa din urma, autoritatile au descoperit ca femeia nu avea nici un act de identitate asupra. continuă pe B1

Scene socante surprinse in timpul unui spectacol de circ din Germania. Un elefant a cazut peste cei din public - VIDEO

Scene socante au fost surprinse in timpul unui spectacol de circ din Germania. Trei elefanti aflati in arena s-au speriatsi au incearcat sa o ia la goana. Animalele s-au lovitintre ele, iar un.

Disputa din Germania privind azilul se finalizeaza n noi centre de tranzit, un no man`s land care enerveaza Austria

La granita germano-austriaca, solicitantii cu cereri de azil care trebuie sa fie solutionate de alte tari vor fi impiedicati sa intre in Germania, fiind adapostiti in asa-numitele centre de tranzit. Acestea sunt, practic, zone extrateritoriale, care nu apartin Germaniei. Un fel de no man`s land. Ceea ce inseamna: cine nu intra in Germania, nu trebuie luat cu politia si trimis inapoi. Este o solutie care aminteste de tinerea apatrizilor pe teritoriu neutru, in preajma aeroportului Otopeni, in anul 2002.

Un adevarat caz de tradare. Romania, hacuita de liderii sai. A fost Alro, urmeaza gazul din Marea Neagra si Insula Mare a Brailei

Romania a fost hacuita dupa 1990 de liderii sai, care inca nu au fost pusi sub acuzare de tradare de tara, dar vor fi, sustine Sorin Paslaru, intr-un articol pentru ZF. El da exemplul Alro, o companie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )