Libnet.ro
UNICEF

01:05

O romanca a fost gasita MOARTA intr-o prapastie din ITALIA! Politia este in alerta! DETALII DE ULTIM MOMENT

B1 B1,
O romanca a fost gasita MOARTA intr-o prapastie din ITALIA! Politia este in alerta! DETALII DE ULTIM MOMENT

O romanca in varsta de 49 de ani a fost gasita moarta intr-o prapastie din orasul italian Teramo. Anchetatorii au descoperit cadavrul romancei dupa ce au gasit geanta si incaltamintea femeii la. continuă pe B1

O romanca a fost gasita moarta intr-o prapastie din Italia. Ipoteza socanta a anchetatorilor

O romanca in varsta de 49 de ani a fost gasita moarta intr-o prapastie, dupa ce sotul sau a alertat politia. Femeia disparuse de ore bune, iar barbatul s-a speriat si a sunat la urgente. Din pacate, fe.

Fata din Teleorman disparuta in raul Vedea a fost gasita moarta, dupa trei zile de cautari

Fata de 13 ani care a disparut in apele raului Vedea, in apropiere de comuna teleormaneana Smardioasa, a fost gasita sambata decedata, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU).

Italia: O romanca, gasita moarta intr-o prapastie. Ipoteza SOCANTA a anchetatorilor

O romana, in varsta de 49 de ani, a fost gasita moarta intr-o prapastie din orasul Teramo, Italia, dupa ce sotul sau a alertat autoritatile. Femeia disparuse de ore bune, iar barbatul s-a speriat.

Doi tineri au pierdut o camera de filmat, care a fost gasita de un barbat cateva luni mai tarziu in mare. Dispozitivul continea ceva nepretuit - VIDEO

Un barbat care facea scufundari in Florida a descoperit pe fundul marii o camera GoPro. Cardul de memorie de pe aceasta era inca functional si includea imagini si clipuri video de la o nunta. Din fericire,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )