Libnet.ro
UNICEF

16:00

O romanca a fost numita ministru al Sporturilor in Franta

Antena3 Antena3,
O romanca a fost numita ministru al Sporturilor in Franta

Campioana mondiala la 200 metri spate din 1998 si vicecampioana olimpica din 2000, Roxana Maracineanu, nascuta in 1975 la Bucuresti, a fost numita, marti, ministru al Sporturilor in Guvernul francez, in. continuă pe Antena3

Fosta notatoare Roxana Maracineanu, numita ministru al Sporturilor n Franta

Fosta inotatoare olimpica Roxana Maracineanu, nascuta la Bucuresti, a fost numita ministru al Sporturilor in guvernul francez, potrivit L'Equipe. in varsta de 43 de ani, Maracineanu o inlocuieste pe Laura Flessel, care s-a retras din motive personale. Maracineanu a fost prima reprezentanta a Frantei care a devenit campioana mondiala la natatie, in 1998. A castigat si argintul la Olimpiada de la Sydney.

O campioana mondiala la inot nascuta in Romania este noul ministru al Sporturilor din Franta

Campioana mondiala la 200 metri spate din 1998 si vicecampioana olimpica din 2000, Roxana Maracineanu, nascuta in 1975 la Bucuresti, a fost numita, marti, ministru al Sporturilor in Guvernul francez, in locul fostei scrimere Laura Flessel.

Surpriza URIASA LA PARIS! O romanca a fost numita ministrul francez al Sportului (FOTO)

Roxana Maracineanu, fosta campiona la natatie, laureata cu argint sub culorile Frantei la olimpiada de la Sydney, in 2000, a fost numita ministrul francez al sportului. Numirea ei are loc dupa ce.

Radu Banciu: Guvernul PSD a numit-o la Ministerul Sporturilor pe una de pe strada, o piloasa din asta cum vedem in fiecare zi. in comparatie cu ea, Franta are o campioana mondiala(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Roxana Maracineanu, fosta campiona la natatie, laureata cu argint sub culorile Frantei la olimpiada de la Sydney,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )