Libnet.ro
UNICEF

11:00

O romanca a murit la cateva ore dupa o operatie de cezariana intr-un spital din Marea Britanie

Antena3 Antena3,
O romanca a murit la cateva ore dupa o operatie de cezariana intr-un spital din Marea Britanie

O tanara de origine romana a murit la cateva ore dupa ce a nascut prin cezariana la un spital din Essex, Marea Britanie in urma unei hemoragii puternice. Doctorii nu au folosit cantitatea de sange necesara pentru a-i salva viata si nu i-au administrat nici coagulante, desi le aveau la dispozitie, relateaza The Guardian. continuă pe Antena3

O romanca a murit la cateva ore dupa o operatie de cezariana intr-un spital din Marea Britanie

O tanara de origine romana a murit la cateva ore dupa ce a nascut prin cezariana la un spital din Essex, Marea Britanie in urma unei hemoragii puternice. Doctorii nu au folosit cantitatea de sange necesara pentru a-i salva viata si nu i-au administrat nici coagulante, desi le aveau la dispozitie, relateaza The Guardian.

Ce a facut Toni Iuruc atunci cand credea ca nu il vede nimeni. S-a rasfatat timp de cateva ore in lipsa Simonei Halep

Ce a facut Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep, timp de cateva ore, in lipsa sportivei. Cei doi au plecat in Australia, la Adelaide, unde romanca va incepe noul an competitional. Ce a facut Toni Iuruc atunci cand credea ca nu il vede nimeni? Desi este indragostita de Toni Iuruc, iar viata sentimentala ar pute-o face .

Irina Rimes si-a revenit complet dupa operatie. Cum s-a fotografiat acum vedeta PRO TV

Irina Rimes a reusit sa treaca peste cea mai grea incercare pe care a primit-o de la viata. Cunoscuta cantareata s-a recuperat mai repede decat ar fi crezut si acum se bucura de lucrurile simple. Cum s-a fotografiat antrenoarea de la Vocea Romaniei? Irina Rimes si-a revenit dupa interventia chirurgicala Tanara artista se simte din .

Andi Moisescu si Olivia Steer, ipostaza inedita. Cum au fost surprinsi, acum cateva ore

Ca mai toate vedetele de pe micul ecran, si Andi Moisescu, alaturi de sote, Olivia Steer, si-a luat o binemeritata vacanta de sarbatori. Asa ca s-a decis sa dea o fuga la munte, alaturi de familie. Andi Moisescu si Olivia Steer, ipostaza inedita Se pare ca acum lucrurile merg mai bine in familia celor doua .

O romanca a murit dupa o operatie de cezariana intr-un spital din Marea Britanie. Acuzatiile aduse medicilor

O romanca a murit la cateva ore dupa ce a nascut prin cezariana la un spital din Essex, Marea Britanie. Un medic ginecolog chemat sa depuna marturie in instanta a sustinut ca tanara n-a primit toata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )