Libnet.ro
UNICEF

13:45

O romanca s-a calificat in semifinala Concursului Enescu 2014 la sectiunea Pian

Antena3 Antena3,
O romanca s-a calificat in semifinala Concursului Enescu 2014 la sectiunea Pian

Evgeny Brakhman Rusia), Vassilis Varvaresos Grecia), Josu De Solaun Spania), Ilya Rashkovskiy Rusia), Adela Liculescu Romania) si Woogil Park Coreea de Sud) sunt candidatii care s-au calificat in semifinala. continuă pe Antena3

O romanca in semifinala Concursului Enescu 2014 la sectiunea Pian

Romanca Adela Liculescu s-a calificat, alaturi de alti 5 candidati, in semifinala sectiunii Pian a Concursului International George Enescu.

Trei romani, in etapa a doua a sectiunii Pian a Concursului International George Enescu 2014

Pianistii romani Adela Liculescu, Aurelia Visovan si Daniel Dascalu s-au calificat in etapa a doua a sectiunii Pian a Concursului International George Enescu 2014.

CONCURS ENESCU in aceasta seara, la Ateneu, se desfasoara finala sectiunii de violoncel din cadrul Concursului Enescu

Trei tineri violocelisti vor sustine concerte alaturi de Orchestra Filarmonicii George Enescu in Finala Sectiunii Violoncel care se va desfasura, in aceasta seara, de la ora 19. 00, la Ateneul Roman. Accesul publicul in sala de concert este permis chiar si fara rezervare. 100 de locuri in aer liber sunt disponibile pentru public in fata Ateneului Roman unde Finala de Vioara a Concursului Enescu va fi transmisa live.

Concursul international George Enescu 2014. Sectia pian (I)

Editia actuala a concursului de pian se desfasoara sub autoritatea juriului, care este format din urmatoarele personalitati: Jean-Claude Pennetier presedinte), Rolf Dieter Arens, Dana Borsan, Philippe Dinkel, Wolfgang Manz, Andrei Pisarev si Alan Weiss.

Violoncelista EunSun Hong (Coreea de Sud), in varsta de 25 de ani, a castigat Concursul Enescu 2014, Sectiunea Violoncel

Premiul II i-a revenit tanarului violoncelist Tony Rymer Statele Unite ale Americii), iar cel de-al treilea violoncelistei Sarah Rommel Statele Unite ale Americii). Rezultatele au fost anuntate duminica seara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )