Libnet.ro
UNICEF

09:45

Romanca ucisa si aruncata intr-un rau din Italia pentru ca ar fi furat o gaina

Antena3 Antena3,
Romanca ucisa si aruncata intr-un rau din Italia pentru ca ar fi furat o gaina

O femeie de 52 de ani si-a gasit sfarsitul in zona Minturno, din Italia, fiind ucisa pentru ca ar fi furat o gaina. continuă pe Antena3

TRAGEDIE iN ITALIA: Romanca, gasita moarta intr-un rau din Italia. Cauza mortii, stabilita dupa aproape sase luni

O romanca de 52 de ani, a fost gasita moarta in octombrie anul trecut, in Italia, in apele raului Garigliano. Dupa aproape sase luni de la momentul in care se presupune ca s-a produs decesul,.

Un roman din Italia, suspect de coronavirus. Cum a intrat in contact cu doi chinezi infectati

In acest moment, conform OMS, sunt peste 250 de cazuri de infectie cu coronavirus. in Italia au fost depistate 3 cazuri de infectie, dupa ce pacientii au luat contact cu persoane infectate. Se pare ca si in Franta exista un caz, al unui doctor care a decis sa intre singur in carantina. Un roman din .

Romanul din Italia suspect de coronavirus nu este infectat

Cetateanul roman angajat al unui hotel din Roma si care a intrat in contact cu doi turisti din China, fiind spitalizat, nu a fost infectat cu coronavirus, au anuntat sambata atoritatile sanitare din Italia.

Un roman din Italia, suspect de coronavirus. Barbatul este internat intr-un spital din Roma

Un roman de 42 de ani din Italia este suspect de coronavirus dupa ce a intrat in contact cu cei doi turisti chinezi infectati cu virusul ucigas.

Roman din Italia suspect de Coronavirus

Un roman in varsta de 42 de ani, care lucreaza la un hotel din Italia, este suspect de coronavirus. Barbatul a intrat in contact cu doi turisti chinezi infectati cu noul coronavirus.

Alianta USR-PLUS profita de scandalul brutarilor singalezi din Ditrau pentru a anunta ca la alegerile locale pe listele sale vor fi si doi medici de origine iordaniana, respectiv palestiniana

USR-PLUS profita de scandalul angajatilor singalezi de la fabrica de paine din Ditrau pentru a anunta ca pe listele sale de la alegerile locale se vor regasi un medic chirurg de origine iordaniana si un stomatolog de origine palestiniana.

VON DER LEYEN: Uniunea Europeana va lucra din greu pentru un viitor in care sa fie aliata si partenera a Marii Britanii

Uniunea Europeana va lucra din greu pentru a construi un viitor in care sa fie aliata si partenera a Marii Britanii, dupa divortul care intra vineri in vigoare, a scris Ursula von der Leyen in cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung, transmite Reuters.

Surse: UBS Europe, anchetata in Italia pentru frauda

Procurorii italieni au investigat UBS Europe SE, divizie a gigantului elvetian UBS Group AG, pentru posibila spalare de bani si obstructionarea activitatii autoritatilor de reglementare, ca parte a unei anchete de frauda privind administratorul de active Sofia Sgr, conform unor surse apropiate situatiei, citate de www. nytimes. com.

Bogdan Aurescu, la Antena 3: Nu s-a confirmat coronavirusul la romanul din Italia internat la Roma

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, a declarat, vineri, la Antena 3, ca MAE ajuta romanii sa se repatrieze din zonele in care coronavirusul face victime.

INCENDIAR! Cum arata menajera care iti face curat in lenjerie intima! Cati bani trebuie sa scoti din buzunar pentru un SERVICIU COMPLET (FOTO)

O femeie de afaceri din marea britanie, Nikki Belton, in varsta de 33 de ani, este dispusa sa presteze servicii de curatenie pentru 95 de lire sterline in lenjerie intima sau complet nud. Femeia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )