Libnet.ro
UNICEF

22:45

O romanca in varsta de 12 ani, record mondial la alpinism pe cel mai inalt vulcan din lume

Hotnews Hotnews,
 O romanca in varsta de 12 ani, record mondial la alpinism pe cel mai inalt vulcan din lume

Dor Geta Popescu a devenit cea mai tanara alpinista din lume care a urcat pe Ojos del Salado, un varf de 6 893 de metri altitudine, aflat in Anzii Cordilieri, in desertul Atacama la granita intre Chile si Argentina. Pentru a tinge performanta tanara alpinista a avut nevoie de o perioada de aclimatizare de zece zile. Ascensiunea a durat 9 ore. continuă pe Hotnews

Record Mondial de Alpinism la doar 12 ani. Dor Geta Popescu a escaladat Ojos del Salado si a ajuns la 6.893 de metri altitudine

Dor Geta Popescu, sora Crinei Coco Popescu, intrata de doua ori in Cartea Recordurilor a reusit sa escaladeze, la doar 12 ani, cel mai inalt Vulcan din lume.

O romanca de 12 ani, cea mai tanara alpinista care a escaladat Ojos del Salado

Dor Geta Popescu a devenit, la varsta de 12 ani si cinci luni, cea mai tanara alpinista din lume care a escaladat vulcanul Ojos del Salado 6. 893 metri).

Record mondial la alpinism: O romanca de 12 ani a atins cel mai inalt vulcan din lume

Dupa 12 ani de experienta in eCommerce: batalia preturilor este un lucru gresit!

Cristina Oprea, general manager la EvoMag. ro, estimeaza afaceri de circa 20 de milioane de euro pentru 2015, in crestere cu circa 20% fata de anul precedent, subliniind ca anii urmatori vor insemna consolidare si reorganizare, care ar trebui sa duca la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )