Libnet.ro
UNICEF

13:30

Romani blocati pe aeroportul din Istanbul, dintr-o eroare a unui angajat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romani blocati pe aeroportul din Istanbul, dintr-o eroare a unui angajat

Mai multi romani au ramas blocati pe Aeroportul din Istanbul dupa ce compania cu care zburau nu a vrut sa-i imbarce in avion. continuă pe Ziarul Bursa

Romani blocati pe aeroportul din Istanbul, din cauza unei erori a Turkish Airlines. Cum se vor revansa turcii

Mai multi romani sunt blocati la Istanbul, dupa ce compania aeriana Turkish Airlines a refuzat sa le permita sa se imbarce in zborul spre Cluj, pentru care aveau bilete. intre timp, compania ar fi recunoscut ca a fost vorba de o greseala.

MAE: cetatenilor romani blocati in Aeroportul din Cancun li s-a permis accesul in tara, cu exceptia a 5 dintre ei

A fost permis accesul romanilor blocati pe aeroportul din Cancun, pe teritoriul Statelor Unite Mexicane, cu exceptia a 5 cetateni romani. Pentru acestia din urma a fost dispusa masura nepermiterii intrarii, din cauza existentei unei alerte de securitate individuale, potrivit Ministerului Afacerilor Externe MAE).

Ministerul de Externe: Romanilor care mai erau blocati in aeroportul din Cancun li s-a permis accesul in Mexic, cu exceptia a 5 cetateni

Turistii romani care erau blocati in continuare pe aeroportul din Cancun au fost lasati sa intre in Mexic, cu exceptia a 5 cetateni romani, cauza existentei unei alerte de securitate individuale, a anunttat joi Ministerul de Externe. Reamintim ca peste 200 de turisti romani au ramas blocati in aeroporturi din Mexic, dupa ce li s-a refuzat accesul in aceasta tara, ei reclamand ca le-au fost luate documentele si telefoanele si au fost sechestrati intr-o camera.

Un grup de romani care veneau acasa a fost oprit pe aeroportul din Istanbul

Un grup format din 11 cetateni romani care se intorceau in Romania a fost oprit sa se imbarce pe aer.

MAE: Romanilor blocati pe aeroportul din Cancun li s-a permis accesul in Mexic, cu exceptia a cinci persoane

Cetatenilor romani blocati in aeroportul din Cancun li s-a permis accesul pe teritoriul Statelor Unite Mexicane, cu exceptia a cinci dintre ei, din cauza existentei unei alerte de securitate individuala, acestia urmand a se intoarce joi in Romania, anunta Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Romanii blocati pe aeroportul din Cancun au fost eliberati

Romanii blocati pe aeroportul din Cancun, Mexic, au fost eliberati joi dimineata. Decizia a fost luata de o instanta locala. in ultimele zile, peste 100 de conationali au fost tinuti de autoritatile.

OFICIAL: MAE anunta ca autoritatile mexicane au remediat situatia cetatenilor romani blocati pe aeroportul international din Cancun

Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) anunta oficial ca autoritatile din Mexic au remediat in regim de urgenta situatia cetatenilor romani care erau blocati, de mai multe zile, pe aeroportul di.

MAE: Autoritatile mexicane depun eforturi pentru clarificarea situatiei romanilor blocati pe Aeroportul din Cancun

Ministrul Relatiilor Externe al Statelor Unite Mexicane, Marcelo Ebrard Casaubon, a confirmat faptul ca autoritatile din tara sa sunt sesizate cu privire la situatia romanilor blocati pe Aeroportul International din Cancun si a dat asigurari ca se depun eforturi in scopul clarificarii situatiei.

Patru curse aeriene internationale de pe Aeroportul din Oradea, amanate pana in luna iulie 2021

Patru curse aerieneRyanair, care urmau ca din februarie 2021sa faca legatura intre Aeroportul din Oradea si destinatii dinItalia, Marea Britanie si Germania,vor fi amanate pana in luna.

Romani blocati pe aeroport in Istanbul deoarece nu aveau testul PCR

11 romani care ar fi trebuit sa se intoarca acasa, la Cluj-Napoca, au avut surpriza neplacuta sa nu fie lasati sa se imbarce in avionul companiei Turkish Airlines, la Istanbul, in aceasta dimineata, deoarece nu aveau testul PCR. Asta in conditiile in care testul este obligatoriu abia din 12 februarie, dar din alte destinatii decat Istanbul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )