Libnet.ro
UNICEF

13:15

Romani calatori: vacantele pentru vara, mai bine vandute online decat in 2016

Adevărul Adevărul,
Romani calatori: vacantele pentru vara, mai bine vandute online decat in 2016

Pana la sezonul vacantelor mai sunt cateva luni bune, dar sunt romani care deja au profitat de ofertele early booking pentru vara anului 2017. continuă pe Adevărul

Ei s-au imbracat cel mai bine luna aceasta

In aceasta luna, cele mai stilate vedete au aparut pe primele pagini - de la scena Couture Week in Paris, la Sundance Film Festival in Park City, Utah. De la rochia sexy Dior a lui Diane Kruger la costumul purtat de Elle Fanning, iata cine s-a imbracat cel mai bine.

O aplicatie controversata ajuta chinezii sa-si cumpere bilete de tren pentru cea mai mare migratie din lume

Sute de milioane de chinezi merg la familiile lor pentru marea sarbatoare a Anului Nou Chinezesc, iar gasirea unui bilet de tren este foarte complicata. Aparitia unor aplicatii mobile care sa faca mai mari sansele de procurare a unui bilet a bucurat multa lume, insa aceste aplicatii sunt criticate de multi care spun ca soft-urile sunt un mijloc de a trisa si fac ca pretul biletelor sa creasca. Atat de multi oameni calatoresc in aceste zile cu masina, trenul si autobuzele in China, incat evenimentul este denumit cea mai mare migratie din lume.

Greva la Audi Ungaria, pentru salarii mai mari

Aproximativ 1. 500 din cei 11. 500 de angajati ai uzinei de motoare de la Gyor nord-vestul Ungariei) a constructorului german Audi au participat, ieri dimineata, la o greva de avertisment de doua ore, a declarat directorul de comunicare al Audi Ungaria, Peter Lore, pentru agentia ungara de stiri MTI.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )