Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ca in Romania in 1989. Demonstrantii raniti din Hong Kong sunt arestati pe paturile din spitale. Marturiile unei doctorite (VIDEO)

B1 B1,
Ca in Romania in 1989. Demonstrantii raniti din Hong Kong sunt arestati pe paturile din spitale. Marturiile unei doctorite (VIDEO)

Din cauza ca mai multe persoane au fost deja arestate in spitalele publice si pentru ca nu mai au incredere in guvern, multi demonstranti preferasa nu se trateze sau sa apeleze la clinici clandestine,. continuă pe B1

Bursa din Hong Kong a renuntat la oferta de preluare a London Stock Exchange

Hong Kong Exchanges and Clearing Ltd. HKEX), operatorul Bursei din Hong Kong, a renuntat la oferta sa de preluare a London Stock Exchange Group Plc - operatorul Bursei din Londra London Stock Exchange - LSE), in conditiile in care nu a reusit sa convinga managementul LSE sa aprobe aceasta tranzactie.

China critica Apple pentru decizia de a oferi oamenilor din Hong Kong acces la o aplicatie care urmareste traseul politiei din oras

Ziarul oficial al Partidului Comunist din China, Peoples Daily, a criticat compania Apple din cauza unei aplicatii care avertizeaza cu privire la locatiile politiei din Hong Kong si este folosita de protestatari in timpul protestelor, scrie ABC.

Apple, criticata de China pentru ca permite o aplicatie care-i ajuta pe protestatarii din Hong Kong sa afle unde sunt politistii

Publicatia oficiala a Partidului Comunist Chinez, Cotidianul Poporului, a condamnat colosul Apple, din cauza unei aplicatii care urmaresete miscarea politiei prin Hong Kong si este folosita de catre protestatari in timpul demonstratiilor.

HOROSCOP TAROT pentru saptamana in curs. Berbecii trebuie sa munceasca din greu, Varsatorii sunt la rascruce de drumuri

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )