Libnet.ro
UNICEF

16:00

Romania in 2018: autostrada Sebes - Turda nu poate fi data in folosinta pentru ca este un esec

Auto Ro Auto Ro,
Romania in 2018: autostrada Sebes - Turda nu poate fi data in folosinta pentru ca este un esec

Lotul 3 al Autostrazii Sebes - Turda, cu o lungime de 12,5 kilometri, a fost finalizat inca din 2016 si ar fi trebui dat in folosinta in luna ianuarie 2018. Aflam acum ca evenimentul a fost amanat cel putin pana in luna martie deoarece segmentul cu pricina are grave probleme de executie. continuă pe Auto Ro

FOTO VIDEO Prima tura oficiala pe Autostrada Sebes - Turda. Circulatia pe lotul 3 s-ar putea deschide in cateva zile

O echipa a Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) este prezenta marti, 9 ianuarie, pe Autostrada Sebes-Turda, pentru efectuarea receptiei finale a tronsonului de 12,5 kilometri dintre Aiud si Decea.

Asociatia Pro Infrastructura: Receptia celor 12,45 kilometri din Autostrada Sebes Turda ar putea intarzia

Organizatia non-guvernamentala a anuntat marti dimineata ca se asteapta ca astazi sa aiba loc receptia unei bucati din Autostrada Sebes-Turda, dar nimic nu e sigur. Totul depinde de discutiile dintre CNAIR si constructorul Tirrena Scavi, avertizeaza Pro Infrastrctura.

Patru ani de NEPUTINTA! CNAIR: Pe autostrada Sebes-Turda ALUNECI CA iN BAIE, PE GRESIE!

Patru ani de neputinta! Cei 12 kilometri din autostrada Sebes-Turda trebuiau deschisi marti, 9 ianuarie, dar inspectorii Companiei de drumuri spun ca este imposibil. Constructorii au folosit o reteta la.

Reactie DURA dupa AMANAREA deschiderii Lotului 3 din Autostrada Sebes - Turda: O CRIMA la adresa soferilor...

Amanarea deschiderii Lotului 3 din Autostrada A10 Sebes - Turda starneste reactii dure. Astfel, Asociatia Pro Infrastructura API) a transmis un mesaj vehement in care sustine ca.

Pro Infrastructura, despre amanarea deschiderii Lotului 3 din Autostrada Sebes - Turda: O crima la adresa soferilor si o bataie de joc fata de banul public

Amanarea efectuarii receptiei si nedeschiderea traficului rutier pe Lotul 3 din Autostrada A10 Sebes - Turda este atat o crima la adresa soferilor care se deplaseaza pe drumul national paralel si pe care au loc accidente frecvente, cat si o bataie de joc fata de banul public, sustine Asociatia Pro Infrastructura. Decizia de a nu face receptia a fost luata de Compania de Drumuri pentru ca ar fi gasit neconformitati, insa consultantul proiectului care a avizat lucrarile efectuate este tocmai Directia Drumuri si Poduri Cluj, in subordinea CNAIR.

Lotul 3 al autostrazii A10 Sebes - Turda ar putea fi deschis circulatiei abia din luna martie, desi lucrarile sunt finalizate inca de la finalul anului trecut

Pe lotul 3 al Autostrazii Sebes-Turda, intre Aiud si Decea, s-ar putea circula incepand cu luna martie, potrivit declaratiilor purtatorului de cuvant al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), Alin Serbanescu dupa o vizita de receptie a CNAIR pe santier. Decizia de a nu face inca receptia si de a deschide traficul, desi lucrarile sunt finalizate inca de la final de 2017, a fost luata pentru ca oficialii CNAIR sustin ca nu sunt intrunite elementele pentru siguranta rutiera - exces de bitum sau elemente de planeitate executate neconform sunt cateva dintre neconformitatile indicate.

Asociatia Pro Infrastructura: Amanarea deschiderii lotului 3 al Autostrazii Sebes-Turda, o crima la adresa soferilor si o bataie de joc fata de banul public

Amanarea deschiderii lotului 3 al Autostrazii A10 Sebes-Turda este atat o crima la adresa soferilor care se deplaseaza pe drumul national paralel si pe care au loc accidente frecvente, cat si o bataie de joc fata de banul public, considera Asociatia Pro Infrastructura.

VIDEO Lotul 3 al Autostrazii Sebes - Turda nu va fi deschis pana in martie. Explicatii de la CNAIR: Exces de bitum si probleme de aderenta a asfaltului

Comisia de receptie a CNAIR a descoperit mai multe elemente neconforme cu ocazia receptiei efectuate marti pe tronsonul dintre Aiud si Decea al Autostrazii Sebes - Turda. Purtatorul de cuvant al companiei, Alin Serbanescu, a precizat ca deschiderea ciculatiei ar putea deveni realitate in luna martie.

Receptie finala pe lotul 3 al Autostrazii Sebes - Turda. CNAIR ar putea da unda verde pentru deschiderea circulatiei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) va realiza marti, 9 ianuarie, receptia finala la lotul 3 al Autostrazii Sebes - Turda. Ulterior, daca nu vor fi identificate noi neconformitati, se va putea deschide circulatia.

Care sunt cele cinci orase in care vor avea loc show-urile Eurovision Romania 2018 si repartizarea concurentilor

Reprezentantii TVR au dezvaluit cele cinci orase in care se vor desfasura semifinalele Eurovision Romania 2018, precum si repartizarea artistilor in fiecare show.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )