Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania nu accepta propuneri care conduc la o Europa cu mai multe viteze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania nu accepta propuneri care conduc la o Europa cu mai multe viteze

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat ca tara noastra nu accepta propuneri care conduc catre o Europa cu doua sau mai multe viteze sau catre o Europa a cercurilor concentrice, informeaza Adminsitratia Prezidentiala, prin intermediul unui comunciat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis i-a transmis lui Donald Tusk ca Romania nu accepta propuneri care conduc la o Europa cu mai multe viteze

Presedintele Klaus Iohannis, s-a intalnit, vineri, la Cotroceni, cu seful Consiliului European, Donald Tusk. Principalul subiect al discutiilor dintre cei doi este viitorul Uniunii Europene.

Iohannis i-a transmis sefului Consiliului European ca Romania nu accepta Europa cu mai multe viteze

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis vineri presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, ca Romania nu accepta o reforma a UE care sa duca la aparitia unei Europe cu mai multe viteze sau cu cercuri concentrice, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Rusia ameninta ca trimite mai multe rachete tactice Iskander in enclava Kaliningrad

Rusia ar putea trimite mai multe rachete tactice Iskander in enclava Kaliningrad, ca raspuns la cele mai recente actiuni ale Statelor Unite in tarile baltice, a anuntat agentia RIA, care il citeaza pe seful comisiei pentru aparare din Duma de stat, Vladimir Shamanov, potrivit Reuters.

Politistii au confiscat telefoane si cartele SIM dupa mai multe perchezitii la Penitenciarul Iasi

Mai multe telefoane mobile au fost ridicate, miercuri, de politistii din Botosani, care au efectuat cinci perchezitii la persoane banuite de inselaciune si complicitate la inselaciune prin metoda Accidentul.

Pacient cu arsuri grave, mort dupa ce-a fost refuzat de mai multe spitale. Cand am ajuns la Iasi, ni s-a spus ca are numai 1% sanse de supravietuire

Dupa o luna de spitalizare, organismul barbatului a cedat in urma unor complicatii la plamani. Mai multe spitale din tara unde ar trebui sa existe, teoretic, clinici specializate pentru marii arsi au refuzat sa preia cazul motivand lipsa de locuri.

Telefoanele OnePlus te spioneaza in liniste si aduna mai multe date decat ar trebui

Telefoanele OnePlus colecteaza mai multe date decat ar trebui si reusesc sa faca asta fara permisiunea utilizatorilor. Chris Moore, detinatorul unui blog de securitate cibernetica, a publicat recent un articol in acre demonstreaza ca OnePlus a colectat si transmis date personale fara permisiunea sa. Acesta a descoperit un domeniu ciudat cand completa provocarea SANS Holiday [].

Ploua cu bani pentru 3 zodii in 2018! Iata care sunt cei mai norocosi nativi din zodiac!

Ploua cu bani pentru 3 zodii in 2018! Iata care sunt cei mai norocosi nativi din zodiac! Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, alaturi de in.

Producatorul american care ar fi hartuit sexual mai multe actrite va fi anchetat de politistii din Marea Britanie si Statele Unite

Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, dar si alte actrite au povestit ca producatorul american Harvey Weinstein le-a hartuit sexual. Harvey Weinstein este investigat pe ambele parti ale Atlanticului, dupa.

VIDEO Scandal in centrul Galatiului. Mai multe zeci de persoane s-au lovit si imbrancit reciproc

Politistii locali au intervenit cu efective sporite pentru a desparti doua grupuri de persoane care se luasera la bataie intr-o zona intens circulata din Galati. Scandalul a pornit dupa ce doi tineri s-au lovit reciproc, in ajutorul lor sarind grupuri mari de persoane, care si-au impartit palme si pumni.

Trafic restrictionat, sambata si duminica, pe mai multe artere din Capitala, pentru Maratonul International Bucuresti

Sambata si duminica se va desfasura in Capitala Maratonul International Bucuresti, cu punctul de Plecare / Sosire in Piata Constitutiei, motiv pentru care se vor institui restrictii de cirulatie, informeaza Brigada Rutiera a Capitalei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )