Libnet.ro
UNICEF

14:30

Romania si alte trei state NATO gazduiesc cel mai mare exercitiu aerian dupa Razboiul Rece

Adevărul Adevărul,
Romania si alte trei state NATO gazduiesc cel mai mare exercitiu aerian dupa Razboiul Rece

Statele Unite au anuntat marti ca au lansat cel mai mare exercitiu aerian din Europa dupa sfarsitul Razboiului Rece, care se desfasoara in Germania, Italia, Romania si Bulgaria, cu participarea a 4. 800 de militari din 11 tari, relateaza Daily Telegraph in editia online. continuă pe Adevărul

Vin PARASUTISTII americani. Cel mai amplu exercitiu aeropurtat NATO de dupa Razboiul Rece

4800 de militari din 11 state NATO participa, in perioada august septembrie 2015, la cel mai amplu exercitiu aeropurtat organizat dupa Razboiul Rece.

O echipa de ciclisti amatori a realizat cel mai mare desen pe GPS din Romania

O echipa de ciclisti amatori a realizat cel mai mare desen pe GPS din Romania, parcurs in intregime cu bicicleta. Ciclistii au parcurs 2500 de kilometri prin tara pentru a desena o lamaie.

Cel mai bogat inspector scolar din Romania. Cum isi justifica averea impresionanta

Cel mai bogat inspector scolar din Romania detine nu mai putin de sapte case si apartamente, zece terenuri, dar si conturi de sute de mii de lei si zeci de mii de euro. Seful invatamantului din Gorj si-a.

Cel mai complex spectacol cu foc din Romania va deschide Zilele Aradului

Zilele Aradului vor fi deschise, luni, 17 august. Pentru a marca deschiderea acestora, Centrul Municipal de Cultura Arad a pregatit aradenilor doua spectacole inedite: spectacolul de dans modern interactiv cu trupele X Style si X StyleKids ora 20:45) si cel mai complex spectacol cu foc din Romania Regatul ora 21:30).

Clasamentul ATP: Andy Murray l-a depasit pe Roger Federer si a urcat pe doi; Cel mai bine pozitionat roman: locul 189 (Marius Copil)

Dupa ce a castigat Masters-ul de la Montreal, Andy Murray a urcat pe locul doi in ierarhia ATP, depasindu-l pe Roger Federer. Jucatorul din Romania cel mai sus in clasament este Marius Copil - locul 189. Novak Djokovic este inca o saptamana lider mondial, cu 14. 265 de puncte acumulate.

Cel mai nou film al lui Guy Ritchie are premiera in 21 august pe marile ecrane

Cel mai nou film al cunoscutului regizorul Guy Ritchie are premiera in 21 august pe marile ecrane din Romania. Filmul Agentul de la U. , cu Henry Cavill si Armmie Hammer in rolurile principale, exploateaza concurenta dintre doi agenti de top CIA si KGB intr-o misiune plina de suspans.

Transgaz, cel mai bun randament din BET

Actiunile Transgaz TGN) s-au apreciat cu 3,36%, raportat la euro, in perioada 7-14 august 2015, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, in contextul unei piete in scadere.

FOTO SAIL Amsterdam 2015, cel mai mare spectacol naval din lume

Concursul SAIL Amsterdam 2015, care se desfasoara in perioada 19-23 august, aduna odata la cinci ani cele mai spectaculoase nave, scrie site-ul wherecoolthingshappen. com. De la prima sa editie, in 1975, SAIL Amsterdam a ajuns acum sa fie unul dintre cele mai mari evenimente publice organizate in Olanda si cel mai important spectacol naval din lume. Astfel, saptamana aceasta, peste 600 de nave vor naviga din Marea Nordului spre portul din Amsterdam, printre acestea se vor afla si replici ale unor vase istorice.

Google OnHub e, poate, cel mai inteligent si performant router

Intr-o mutare destul de interesanta a gigantului din Mountain View, tocmai a fost lansat oficial unul dintre cele mai performante routere, Google OnHub. Retelele wireless din casa au devenit mult mai solicitate decat in urma cu cativa ani, cand ati cumparat ultimul vostru router. Ca urmare in curand vom fi asaltati de router wireless inteligente, [] Google OnHub e, poate, cel mai inteligent si performant router Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Alina Gorghiu: Fostul fotbalist Pavel Badea va fi cel mai probabil candidatul PNL la primaria Craiova

Alina Gorghiu a anuntat marti seara la B1 TV ca fostul fotbalist Pavel Badea va fi cel mai probabil candidatul PNL la primaria Craiova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )