Libnet.ro
UNICEF

16:15

Romania amana din nou aderarea la zona euro. Care sunt motivele

Adevărul Adevărul,
Romania amana din nou aderarea la zona euro. Care sunt motivele

Romania se confrunta in prezent cu o serie de dezechilibre pe care va trebui sa le repare, iar abia apoi va putea elabora un nou calendar de aderare la zona euro, arata un document al Ministerului Finantelor, care confirma ca in prezent tara noastra nu indeplineste criteriile de adoptare a monedei europene. continuă pe Adevărul

Slobozia a intrat din nou in zona rosie. La cat a ajuns rata de contaminare cu COVID

Municipul Slobozia a intrat din nou in zona rosie din cauza cresterii numarului de imbolnaaviri cu noul coronavirus. Rata incidentei cazurilor de COVID-19 este de 3,291. 000 de locuitori.

Alimentele care se scumpesc, din nou, in Romania. Motivul trist dupa o noua majorare de preturi

In urma cu 8 luni, ONU anunta ca va urma o foamete extrema, informand ca cel putin 256 de milioane de oameni sunt in pragul infometarii. Numarul lor este in crestere si poate ca se va dubla sau tripla in urma pandemiei. Specialistii in siguranta alimentara au facut bine calculele, iar avertismentul din 2020 s-a .

Ce spune Monica Pop despre noul vaccin anti-covid. Doctorul uimeste din nou, care este adevarul, de fapt

Desi campania de vaccinare anti-covid este in plina desfasurare, controversele nu inceteaza sa apara. Atat la nivel mondial, cat si in Romania, au fost anuntate cazuri de infectare si dupa vaccinare. Specialistii avertizeaza ca exista posibilitatea ca acest lucru se se intample, dar dupa aparitia imunizarii sansele de infectare scad. in acelasi timp, celebrul oftalmolog, .

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, socheaza din nou. Ce spune despre vaccinul anti-Covid-19

IPS Teodosie s-a remarcat pe toata perioada pandemiei prin modul in care a sfidat legile impuse de autoritati pentru a evita transmiterea comunitara a noului coronavirus. in ceasul al doisprezecelea, se pare ca Arhiepiscopul Tomisului si-a schimbat punctul de vedere datorita unui studiu pe care l-a facut individual. Dupa ce a institgat oamenii la nerespectarea .

Sinaia intra din nou in scenariul rosu: intre timp, turistii au format o coada imensa la telecabina si nu respecta regulile de distantare

Rata de infectare in Sinaia a depasit 3 cazuri la mia de locuitori. Asta inseamna ca se vor inchide din nou terasele, restaurantele, cafenelele. Partiile insa nu se vor inchide, iar cozile uriase, formate de schiorii care incearca sa urce pe munte, se vor forma si in zilele urmatore.

Sinaia, din nou in scenariul rosu. Ce restrictii reintra in vigoare

Rata de infectare din Sinaia a depasit 3 cazuri la mia de locuitori, astfel ca statiunea montana reintra in scenariul rosu. Sinaia, din nou in scenariul rosu O serie de masuri vor fi.

RAED ARAFAT, DESPRE DESCHIDEREA SCOLILOR: Posibil sa se raspandeasca din nou, prin copii, virusul din casa in casa

Secretarul de stat Raed Arafat afirma ca specialistii isi doresc reluarea cursurilor fata in fata, insa trebuie luata in considerare situatia epidemiologica si, daca totul este ok, scolile ar putea fi deschise in al doilea semestru. intrebat de ce nu s-au deschis acum scolile, Arafat a precizat ca perioada ramasa pana la urmatoarea vacanta este mica si inca nu s-a evaluat impactul sarbatorilor de iarna. Posibil sa se raspandeasca din nou, prin copii, virusul din casa in casa, a explicat Arafat.

Revenirea copiilor in banci, subiect de amanari si promisiuni desarte, din nou: ce spune ministrul

Un lucru este sigur. in 2021, copiii din ani terminali ai romanilor vor avea examene pentru final de promotie in format traditional. Pana atunci, insa, nu stim cand revin in banci. De.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )