Libnet.ro
UNICEF

18:45

Romania are cel mai mare pret pentru deszapezirea unui kilometru de asfalt, din toata Europa

Antena3 Antena3,
Romania are cel mai mare pret pentru deszapezirea unui kilometru de asfalt, din toata Europa

Avem cel mai mare pret pentru deszapezirea unui kilometru de asfalt, din toata Europa. Romania plateste aproape 5. 300 de euro pentru deszapezire pe kilometru, in timp ce in Finlanda sau Islanda, pretul nu. continuă pe Antena3

Suntem pe primul loc in Europa. Romania are cel mai mare pret pentru deszapezirea unui kilometru de asfalt

Avem cel mai mare pret pentru deszapezirea unui kilometru de asfalt, din toata Europa. Romania plateste aproape 5. 300 de euro pentru deszapezire pe kilometru, in timp ce in Finlanda sau Islanda, pretul nu.

TOP CE: Volkswagen, cel mai mare investitor privat in cercetare-dezvoltare, la nivel mondial. Premiera pentru o companie din UE

Producatorul german de automobile Volkswagen este cel mai mare investitor privat in domeniul cercetarii si dezvoltarii, la nivel mondial, aceasta fiind pentru prima data incepand din 2004 cand o intreprindere din Uniunea Europeana ajunge in aceasta pozitie, a informat, luni, Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.

Impresarul Dumitru Tudor, atac la Gino Iorgulescu: A venit cel mai mare betiv si lepra ...

Primul atac la adresa lui Gino Iorgulescu de cand a fost ales presedintele FRF vine din partea impresarului Dumitru Tudor. Poreclit Ciorba, cel care se afla in razboi cu familia Reghecampf a reactionat dur la adresa ambilor oameni de fotbal: Nu va fi nicio diferenta! A venit cel mai mare betiv si lepra ordinara existenta in fotbal! Intre Mitica si Gino este o singura mare deosebire. Gino este un betiv notoriu in comparatie cu Dragomir care nu bea deloc. In .

Deszapezim mai scump ca in Scandinavia. Iata explicatia sefului de la Drumuri

Avem cel mai mare pret pentru deszapezirea unui kilometru de asfalt, din toata Europa. Romania plateste aproape 5. 300 de euro pentru deszapezire pe kilometru, in timp ce in Finlanda sau Islanda, pretul nu.

Cel mai mare scandal al regimului Basescu. Cine ar trebui sa demisioneze in scandalul statului?

Publicarea contractului dintre Ioana Basescu si CEC Bank in loc sa stinga scandalul, mai rau il aprinde. Mihai Gadea a prezentat, duminica, la Sinteza Zilei, scandalul fara precedent al regimului Basescu.

Piata IPO-urilor din Londra - in cel mai bun an de la izbucnirea crizei

Londra a avut, in 2013, in privinta listarilor, cel mai bun an de la izbucnirea crizei financiare, potrivit datelor Thomson Reuters, care arata ca, la data de 11 noiembrie, numarul ofertelor publice initiale IPO) lansate in centrul financiar britanic era cel mai mare din ultimii sase ani.

Maserati a lansat in Romania cel mai ieftin model si primul diesel din istorie

Marca italiana de lux Maserati a lansat in noiembrie pe piata romaneasca modelul Ghibli, un sedan sport cu 4 usi, de mici dimensiuni, cel mai accesibil din gama, avand un pret de pornire de 68. 000 euro cu TVA.

TOP Eurostat: Romania a inregistrat in octombrie cea mai mare crestere de preturi din UE, pe ultimele 12 luni

Romania a inregistat in luna octombrie 2013 o crestere medie a preturilor de consum de 3,7% pe ultimele 12 luni, reprezentand cea mai mare rata din Uniunea Europeana, a informat vineri Eurostat.

Live TEXT Grecia - Romania 21.45: Totul despre barajul pentru CM 2014.

Nationala Romaniei disputa in aceasta seara, de la ora 21. 45, prima mansa a barajului cu Grecia. Ultimul act al calificarii la Cupa Mondiala din 2014 debuteaza pe arena Georgios Karaiskakis, din Atena, urmand ca meciul decisiv sa aiba loc pe Arena Nationala, pe 19 noiembrie. Au trecut 15 ani de cand Romania nu a mai participat la un campionat mondial, astfel ca o calificare la CM 2014 ar fi cel mai important eveniment din fotbalul romanesc, din ultimii ani. Tricolorii vor intalni o echipa .

Konieczny: Piata de capital din Romania are un potential de crestere foarte puternic

Piata de capital din Romania are un potential de crestere foarte puternic, iar noi suntem foarte convinsi ca tara si piata de capital au potentialul sa repete succesul bursei si al pietei de capital din Polonia, a declarat Greg Konieczny, Manager de Fond al Fondului Proprietatea, intr-un interviu pentru postul de televiziune CNBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )