Libnet.ro
UNICEF

15:15

Romania are o povara fiscala cu un sfert mai mare decat cea din economiile emergente majore. Suntem pe la jumatatea clasamentului -*- Romania are o povara fiscala cu un sfert mai mare decat cea din economiile emergente majore. Suntem pe la jumatatea clas

Hotnews Hotnews,
 Romania are o povara fiscala cu un sfert mai mare decat cea din economiile emergente majore. Suntem pe la jumatatea clasamentului -*- Romania are o povara fiscala cu un sfert mai mare decat cea din economiile emergente majore. Suntem pe la jumatatea clas

Romania inregistreaza o povara fiscala de 29% din Produsul intern brut PIB), cu 24% mai mare decat media inregistrata la nivelul economiilor BRIC emergente majore 21,8%), arata un studiu realizat de UHY, reteaua internationala a firmelor de contabilitate si consultanta fiscala. Potrivit aceluiasi studiu, taxele impuse de guvernul roman sunt mai mari decat media la nivel global 28,2%). continuă pe Hotnews

Romania are o povara fiscala cu un sfert mai mare decat cea din economiile emergente majore. Suntem pe la jumatatea clasamentului

Romania inregistreaza o povara fiscala de 29% din Produsul intern brut PIB), cu 24% mai mare decat media inregistrata la nivelul economiilor BRIC emergente majore 21,8%), arata un studiu realizat de UHY, reteaua internationala a firmelor de contabilitate si consultanta fiscala. Potrivit aceluiasi studiu, taxele impuse de guvernul roman sunt mai mari decat media la nivel global 28,2%).

Romania se confrunta cu o povara fiscala cu 24% mai mare fata de economiile emergente majore

Romania inregistreaza o povara fiscala de 29% din Produsul intern brut PIB), cu 24% mai mare decat media inregistrata la nivelul economiilor BRIC emergente majore 21,8%), arata un studiu realizat de UHY, reteaua internationala a firmelor de contabilitate si consultanta fiscala.

Cum au ajuns judecatorii CCR sa aiba o imunitate mai mare decat ministrii si parlamentarii. Trimiterea in judecata a unui magistrat CCR, aproape imposibila

Magistratii Curtii Constitutionale CCR) au judecat ieri o lege care-i privea chiar pe ei. Mai exact, o lege care le ofera o imunitate penala mai mare decat a parlamentarilor, proiect initiat de un deputat obscur al minoritatilor nationale - Adnagi Slavoliub -, dar sustinut ulterior de majoritatea PSD-ALDE.

Navratilova: McEnroe a fost platit de zece ori mai bine decat mine de BBC pentru a comenta la Wimbledon

Fosta mare jucatoare de tenis Martina Navratilova a acuzat BBC ca favorizeaza comentatorii barbati dupa ce a descoperit ca John McEnroe, care a fost - ca si ea - colaborator in timpul Wimbledonului. a fost platit de cel putin zece ori mai bine decat ea, scrie Guardian.

Romania are cea mai scumpa factura la energie din lume. Cum s-a ajuns la aceasta performanta negativa

Romania are o performanta negativa fara precedent la nivel mondial in legatura cu pretul facturilor la energie electrica si gaze naturale, cu majorari de peste 40%, respectiv 48%, intr-un singur an, a.

Cristiano Ronaldo, dupa ce a fost ales jucatorul anului in Portugalia: Nu exista altul mai bun decat mine

Cristiano Ronaldo a fost marele castigator al premiilor Quinas de Ouro, atacantul Realului fiind ales jucatorul anului in Portugalia. In stilu-i caracteristic, lusitanul a precizat dupa ce a primit distinctia: Nu exista altul mai bun decat mine.

Roxana Ciuhulescu, cununie in balerini pentru a nu fi mult mai inalta decat sotul

Roxana Ciuhulescu s-a casatorit civil in weekend cu Silviu Bulugioiu, presedintele Clubului Off-Road Bucuresti CORB44. Gravida in sase luni, cu o inaltime de 1,92 metri, a purtat balerini si nu pantofi cu toc pentru a nu fi mult mai inalta decat alesul.

Cel mai mare targ de cariera pentru absolventi se apropie cu pasi repezi. Ce oportunitati ofera editia din acest an a targului Angajatori de Top

Cel mai mare targ de cariera, Angajatori de Top, se va derula vineri si sambata la Sala Palatului din Capitala. Peste 6. 000 de oportunitati vor fi oferite de 130 de companii care participa la editia din acest an.

Cel mai mare SSD din lume a atins pragul de 100TB

In urma cu ceva timp, din perspectiva capacitatii, cel mai mare SSD nu avea nici o sansa sa se apropie de cel mai mare hard disk. intre timp, rolurile s-au inversat. SSD-urile continua sa fie un mediu de stocare premium capabil de viteze foarte mari. in mod surprinzator insa, desi asociezi cele mai rapide modele [].

Al doilea cel mai mare actionar al OTP este un OLIGARH RUS aflat pe LISTA NEAGRA a SUA (FOTO)

Omul de afaceri rus Megdet Rahimkulov, care, alaturi de familia sa, este al doilea cel mai mare actionar al grupului bancar ungar OTP a fost inclus de catre Trezoreria Statelor Unite pe o lista de oligarhi rusi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )