Libnet.ro
UNICEF

09:45

Romania are sanse sa castige titlul de Arborele European al anului 2020

Hotnews Hotnews,
 Romania are sanse sa castige titlul de Arborele European al anului 2020

Romania se afla pe locul trei ca numar de voturi in acest moment, din cele 16 tari care au intrat in finala concursului Arborele European al Anului 2020, cu Bradul multisecular - paznicul Cibinului. Povestea arborelui de pe valea Cibinului a fost votata de 4. Rezultatele competitiei vor fi publicate intr-un cadru festiv, iar castigatorul va fi premiat, pe data de 17 martie 2020, la Bruxelles. continuă pe Hotnews

Orban: Dupa evaluarea mea, motiunea de cenzura nu are sanse sa treaca

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca din punctul sau de vedere motiunea de cenzura nu are sanse sa treaca si ca, din evaluarea sa, PSD si UDMR nu mai au cu cine negocia, desi liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmase ca mai are nevoie de un singur vot, potrivit Mediafax.

Motiunea de cenzura va fi citita luni in Parlament. Orban: Dupa evaluarea mea, nu are sanse sa treaca

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara ca, din punctul sau de vedere, motiunea de cenzura nu are sanse sa treaca si ca, din evaluarea sa, PSD si UDMR nu mai au cu cine negocia, desi liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmase ca mai are nevoie de un singur vot.

CATALIN IVAN (ADN): Romania are nevoie mai mult ca oricand de o alternativa politica reala

Coordonatorul politic al ADN, Catalin Ivan, acuza actualele partide parlamentare ca arunca Romania intr-o criza politica nejustificata de interesele si bunastarea romanilor, prin caderea Guvernului Orban si aruncarea tarii in haos cu urmari financiare si sociale de dragul iluziei alegerilor anticipate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )