Libnet.ro
UNICEF

05:45

Romania are sapte reprezentanti in calificarile pentru Australian Open

Online Sport Online Sport,
Romania are sapte reprezentanti in calificarile pentru Australian Open

Intre 10 si 14 ianuarie se vor disputa calificarile pentu Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. continuă pe Online Sport

Monica Puig, campioana olimpica en titre, forfait pentru Australian Open

Jucatoarea portoricana de tenis Monica Puig, campioana olimpica en titre, a anuntat ca nu va participa la editia din acest an a Openului Australiei, programat intre 8 si 21 februarie, din cauza problemelor cu care se confrunta la un umar, informeaza agentia EFE.

Australian Open, calificari: Marius Copil, duel cu locul 794 ATP Bara, Talaba, Buzarnescu, Niculescu, Paar si Cristian si-au aflat adversarele

Sapte jucatori romani, unul la masculin si sase la feminin, se vor alinia la startul calificarilor pentru tablourile principale de simplu ale turneului de tenis Australian Open, primul de Grand Slam al anului.

Avertisment pentru jucatorii de la Australian Open. Risca amenzi uriase si chiar expulzarea pentru incalcarea regulilor anti Covid-19

Organizatorii Australian Open au trimis fiecarui participant la editia din acest an o scrisoare de sase pagini in care sunt expuse o serie de masuri care pot fi luate pentru incalcarea protocolului in vigoare pe timpul pandemiei de coronavirus.

Simona Halep se declara pregatita mental pentru carantina dinaintea turneului Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat ca se simte pregatita mental pentru cele 14 zile obligatorii de carantina inaintea turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, relateaza Reuters.

Crantina ar fi motivul pentru care Federer spune pas Australian Open

Roger Federer a decis sa nu participe la Australian Open mai degraba din cauza carantinei decat a pr.

Adevaratul motiv pentru care Roger Federer nu va juca la Australian Open

Jucatorul elvetian de tenis Roger Federer a decis sa nu participe la Australian Open mai degraba din.

Disensiuni majore la Australian Open! Simona Halep, acuzata ca este favorizata de organizatori

Carantinareain doua orase diferite asportivilor ce urmeaza sa participe la Australian Open a inceput sa creeze nemultumiri in randul jucatorilor de tenis.

Simona Halep, impreuna cu Top 3 ATP si WTA, in carantina la Adelaide inaintea turneului Australian Open

Simona Halep va intra in carantina timp de 14 zile la Adelaide, impreuna cu ceilalti jucatori si jucatoare de pe primele trei locuri ale clasamentului mondial din tenisul profesionist, printre care sarbul Novak Djokovic si spaniolul Rafael Nadal, inainte de a se deplasa la Melbourne in vederea participarii la turneul Australian Open, au anuntat organizatorii, citati de Reuters.

Nu genunchiul este de vina - Adevaratul motiv al retragerii lui Roger Federer de la Australian Open

Tenismanul elvetian Roger Federer a decis sa nu participe la Australian Open mai degraba din cauza carantinei decat a problemelor la genunchi, sustine fostul jucator brazilian Andre Sa, reprezentant al organizatorilor primului turneu de Grand Slam al anului.

VIDEO Nu o provocati pe Simona Halep - Filmuletul care face senzatie pe Twitter

Simona Halep se afla in linie dreapta cu pregatirea pentru Australian Open, primul Grand Slam al anului. Locul 2 WTA a uimit zilele trecute cu un video postat pe retelele sociale: la unul dintre ultimele antrenamente, Simona a aratat o forma incredibila atunci cand a venit vorba despre flotari.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )