Libnet.ro
UNICEF

23:00

Romania are unul dintre cele mai mici impozite pe succesiune intre statele UE

Adevărul Adevărul,
Romania are unul dintre cele mai mici impozite pe succesiune intre statele UE

Cotele impozitului pe succesiune in Romania sunt cu 90% mai mici decat media Uniunii Europene, conform unui studiu de la UHY International, reteaua internationala de contabilitate. continuă pe Adevărul

Andreea Ligia este una dintre cele mai frumoase prezente din sala de fitness. La ce se uita toata lumea cand trage de fiare

Andreea Ligia este un model de succes cu un corp impecabil pentru care lucreaza din greu la sala de fitness. De asemenea, Andreea nu rateaza nicio ocazie pentru a posta pe Instagram cele mai provocatoare poze cu ea din sala de fitness. Andreea Ligia, cea mai provocatoare aparitie din sala de fitness Andreea Ligia este .

Cum va arata capitala unuia dintre cele mai sarace judete din Romania. Suma fabuloasa care va fi investita

Capitala celui mai nordic judet din Romania isi va schimba total fata si va deveni unul dintre cele mai moderne orase cu ajutorul fondurilor europene. Autoritatile din Botosani au reusit sa obtina 7 milioane de euro pentru asfaltari, trotuare, reabilitare scoli, in general infrastructura si peisagistica.

Cel mai mare esec in televiziune pentru 2019, inregistrat de PRO TV. Emisiunea cu cele mai mici audiente

Show-urile de divertisment de anul trecut au incercat sa se intreaca unele pe celelalte. Acestea au si fost motoarele de audienta pentru marile generaliste. Printre primele trusturi care s-au aratat in top au fost Pro TV si Antena 1. Care a fost cea mai urmarita emisiune de divertisment si care a fost esecul pentru Pro .

Utile: Adorata sau detestata, un nutritionist a spus adevarul despre bere. Multi nu stiu ce proprietati are aceasta bautura; Cele mai sigure 5 locuri in care sa calatoresti in 2020

Dieta cu apa calda, cea mai simpla cura de slabire. Vrei sa slabesti? incepe prin a-ti detoxifia organismul, iar cea mai simpla metoda pentru a face acest lucru este. Semne de alarma ca aveti glicemia prea mare. Glicemia trebuie testata zilnic cel putin odata pe zi, folosind un glucometru. Exista unele semne si simptome care ne pot.

STEFAN BANICA JR, mesaj cutremurator dupa moartea Cristinei Topescu: A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea

Moartea tragica a realizatoarei tv Cristina Topescu a socat intreaga tara. Printre vedetele care au reactionat la aflarea vestii se numara si celebrul cantaret Stefan Banica Jr. Acesta a publica.

Ministerul Educatiei nu are un secretar de stat pentru invatamantul preuniversitar, la aproape 3 luni de la numirea Guvernului Orban Mircea Miclea: Este nescuzabila aceasta situatie

Ministerul Educatiei nu are inca un secretar de stat pentru invatamantul preuniversitar, pentru prima data in istoria post-decembrista. invatamantul preuniversitar este unul dintre cele mai solicitante dintre domeniile educatiei, cu examene nationale, manuale, programe scolare care trebuie pregatite pentru cei 2,8 milioane de elevi. Sistemul preuniversitar cuprinde 215. 289 de profesori si 17. 464 de scoli. in prezent, la Ministerul Educatiei sunt trei secretari de stat, insa niciunul nu se ocupa de invatamantul preuniversitar. Vezi ce spun fosti ministri ai educatiei si reprezentantul asociatiilor de parinti.

S-a aflat! Cine sunt VEDETELE care se vor lupta pentru MARELE PREMIU al emisiunii Survivor Romania

Formatul Survivor, unul dintre cele mai dure show-uri TV, ajunge in curand si in Romania! CUTREMUR LA PALAT! MEGHAN MARKLE I-A SPUS ADIO! S-A AFLAT TOTUL DESPRE FUGA iN AMERICA GALERIE FOTO) Kanal D a.

Uciderea jurnalistului slovac Jan Kuciak, descrisa in detaliu la proces. Unul dintre acuzati si-a recunoscut oficial vinovatia: Cand am plecat, l-am impuscat din nou

Una dintre cele patru persoane acuzate ca l-au ucis pe Jan Kuciak, jurnalistul slovac de investigatie, si-a recunoscut vinovatia in fata instantei de judecata si a descris in detaliu crima, potrivit AFP.

SONDAJ VERIFIELD: Nicusor Dan are cele mai mari sanse de a o invinge pe Gabriela Firea

Candidatul sustinut de USR Bucuresti la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a prezentat, duminica, un sondaj de opinie din care reiese ca are cele mai mari sanse de a o invinge pe Gabriela in lupta pentru functia de primar al Capitalei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Unul dintre copiii disparuti duminica la Brasov a fost gasit mort

Unul dintre copiii care a disparut duminica fara urma dintr-un sat din judetul Brasov a fost gasit mort. Trupul acestuia a fost gasit in raul Olt.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )