Libnet.ro
UNICEF

15:15

RomanIA Autentica, cel mai mare festival de promovare a mestesugurilor romanesti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RomanIA Autentica, cel mai mare festival de promovare a mestesugurilor romanesti

Cea de-a treia editie a Festivalului RomanIA Autentica va avea loc pe 23 si 24 iunie 2018. Pe deplin constienti de ceea ce am construit cu migala, RomanIA Autentica si-a asumat un scop si o misiune pe cat de dificila, pe atat de importanta, aceea de a arata fata reala a tezaurului popular si spiritual al satului romanesc. Daca iti doresti cu adevarat, gasesti si azi in localitati izolate, in memoria ultimilor pastratori de traditii ori in lazi de zestre, transmise din generatie in generatie, comori fragile si inefabile, pe care tavalugul contemporan le poate sfarama intr-o clipa, daca nu vom intinde mana pentru a salva ce se mai poate. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare transportator de produse petroliere din Romania a livrat peste 1,1 mld. litri carburant in 2017

Treiro, cel mai mare transportator si distributitor de produse petroliere din Romania, cu peste 1,1 miliarde de litri carburant livrati in 2017, a facut investiti de 25 milioane euro in cei 20 de ani de activitate.

LOVITURA pentru economia romaneasca! Cel mai mare producator de aluminiu din tara, SCOS la vanzare

Cel mai mare producator de aluminiu din tara e de vanzare. Alro a anuntat luni ca actionarii sai, Vimetco NV si Conef SA, intentioneaza sa lanseze o oferta publica de vanzare pentru actiunile companiei,.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,92%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei, scrie news. ro.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,93%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,93%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

VIDEO Aeronava cea mai mare este la un pas sa zboare INFOGRAFIE

Stratolaunch, cea mai mare aeronava din lume din punct de vedere al anvergurii, va face primul zbor in aceasta vara. Uriasul avion a facut deja doua teste de rulare pe pista Aeroportului Spatial Mojave din California, cel mai recent in februarie, si in urmatoarele luni sunt programate alte trei teste asemanatoare.

VIDEO INFOGRAFIE Aeronava cea mai mare este la un pas sa zboare

Stratolaunch, cea mai mare aeronava din lume din punct de vedere al anvergurii, va face primul zbor in aceasta vara. Uriasul avion a facut deja doua teste de rulare pe pista Aeroportului Spatial Mojave din California, cel mai recent in februarie, si in urmatoarele luni sunt programate alte trei teste asemanatoare.

Eurostat: Romania - cea mai mare inflatie din UE

Rata inflatiei anuale de la noi s-a situat la 4,6%, potrivit Biroului de Statistica al UE * BNR: Dinamica ascendenta a ratei anuale a inflatiei contrabalanseaza evolutiile favorabile ale altor indicatori macroeconomici financiari Tara noastra a inregistrat, in luna mai a anului curent, cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europeana, respectiv 4,6%, aceasta fiind urmata de Estonia, cu 3,1%, arata un raport publicat, vineri, de Biroul de Statistica al Uniunii Europene Eurostat).

Kovesi, ELOGIATA in cel mai titrat cotidian din Italia: Mai insetata ca Dracula! Magistratul anticoruptie care zguduie palatele puterii

Laura Codruta Kovesi este glorificata, marti, in cel mai citit cotidian din Italia - Corierre della Serra. Jurnalistii italieni vorbesc despre o criza institutionala in Romania si despre modificarile in.

Parlamentul European, institutia UE in care cetatenii au cea mai mare incredere

Parlamentul European si-a consolidat pozitia de institutie a UE in care cetatenii au cea mai mare incredere, potrivit unui sondaj Eurobarometru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )