Libnet.ro
UNICEF

01:06

Romania va avea consulate la Bari, Stuttgart, Manchester. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat semnarea decretelor

Antena3 Antena3,
Romania va avea consulate la Bari, Stuttgart, Manchester. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat semnarea decretelor

Noi consulate generale ale Romaniei vor functiona la Bari, Stuttgart si Manchester, presedintele Klaus Iohannis semnand, marti, decretele privind infiintarea acestora. Potrivit unui comunicat. continuă pe Antena3

Noi consulate generale ale Romaniei la Bari, Stuttgart si Manchester: Presedintele Iohannis a semnat decretele de infiintare a acestora

Noi consulate generale ale Romaniei vor functiona la Bari, Stuttgart si Manchester, avand in vedere ca seful statului a semnat decrete de infiintare a acestora. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti,.

Victor Ponta, fata in fata cu presedintele Klaus Iohanis pe tema imigrantilor

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca va avea o discutie cu presedintele Klaus Iohannis pe tema numarului de migranti pe care ii va putea primi Romania si ca il va informa pe seful statului ca in.

Codul Fiscal a fost promulgat de catre presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat noul Cod Fiscal, seful statului declarandu-se multumit de modul in care a decurs dezbaterea publica.

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa la ora 19.00 LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine astazi, 7 septembrie, incepand cu ora 19. 00, o conferinta de presa, in Sala Unirii a Palatului Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )