Libnet.ro
UNICEF

11:30

Romania va avea printre cele mai mari preturi la combustibili din Europa.

România Liberă România Liberă,
Romania va avea printre cele mai mari preturi la combustibili din Europa.

Guvernul anunta luni, triumfator, majorari de pensii, salarii si reducerea CAS, dar si taxe piperate pentru proprietatile speciale ale companiilor, o noua filosofie privind accizele, redevente majorate si noul plan anual la privatizari. Marti, FMI i-a retezat insa sperantele privind contributiile sociale. Taxarea proprietatilor se poate intoarce in factura consumatorilor, iar majorarea accizelor la combustibil echivaleaza fie cu o crestere cu 1% a cotei unice, fie a TVA. Cele mai mari sperante . continuă pe România Liberă

Norbert Holzle, SES Astra: Romania este una dintre cele mai mari piete de televiziune

Romania este una dintre cele mai mari piete de televiziune si una dintre putinele tari in care domina serviciile platite, a declarat pentru Wall-Street. ro, Norbert Holzle, SES Astr, vicepresedinte senior pentru segmentul comercial in Europa.

Studiu: cele mai mari recompense financiare pe care pacientii le acorda vizeaza zona de chirurgie

Chirurgia generala se afla pe prima pozitie atunci cand vine vorba despre recompense financiare acordate de pacienti, valoarea medie a acestora fiind de 608 lei. Pe locurile doi si trei sunt clasate tratamentul la medicul specialist cu 204 de lei) si mica chirurgie cu 194 de lei), potrivit studiului realizat de Exact Cercetare si Consultanta impreuna cu Link Resource si Institutul Aspen Romania.

Cele mai mari spagi in medicina sunt pentru doctorii chirurgi. Topul sumelor

Chirurgia generala se afla pe prima pozitie atunci cand vine vorba de recompense financiare acordate de catre pacienti, valoarea medie a acestora fiind de 608 de lei, potrivit unui studiu realizat in octombrie de Exact Cercetare si Consultanta, in.

Vreme calda in aceasta saptamana, la Sibiu - temperaturi cu 7-8 grade mai mari decat cele normale pentru aceasta perioada

Meteorologii spun ca in aceasta saptamana vom avea parte in general de vreme frumoasa, cu temperaturi si cu 7-8 grade mai mari decat normalul acestei perioade.

Noi reguli europene: Pungi subtiri, taxe mai mari.

Statele membre ale UE pot percepe taxe pentru utilizarea pungilor subtiri din plastic. Comisia Europeana a adoptat astazi o propunere care impune tarilor comunitare sa reduca utilizarea acestor pungi, utilizand masurile pe care le considera adecvate, inclusiv cele denatura fiscala, se arata intr-un comunicat al Executivului de la Bruxelles. Statele membre pot alege masurile pe care le considera cele mai adecvate, inclusiv perceperea unor taxe, introducerea unor obiective nationale de reducere .

FOTO Cele mai impresionante maratoane din lume

Mii de atleti profesionisti si sportivi amatori din intreaga lume isi dau intalnire, an de an, la cele mai cunoscute curse de anduranta, printre care celebrul maraton de la New York, dar si competitia internationala din Londra.

Veniturile ANAF, cu 7,38% mai mari fa and ta de aceea and si perioada a lui 2012

Veniturile bugetare realizate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) in luna octombrie au ajuns la valoarea de 17. 091,68 milioane lei, cu 7,38% mai mari fa and ta de aceea and si perioada a anului precedent 15. 916,33 milioane lei), informeaza un comunicat de presa remis redac and tiei.

Veniturile ANAF, cu 7,38% mai mari fata de aceeasi perioada a lui 2012

Veniturile bugetare realizate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) in luna octombrie au ajuns la valoarea de 17. 091,68 milioane lei, cu 7,38% mai mari fa and ta de aceea and si perioada a anului precedent 15. 916,33 milioane lei), informeaza un comunicat de presa remis redac and tiei.

Costurile apartenentei Marii Britanii la UE sunt mai mari decat beneficiile

Costurile apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana, respectiv de respectare a reglementarilor pietei unice, sunt mai mari decat beneficiile, considera 46% dintre liderii de afaceri britanici participanti la un sondaj de opinie realizat de.

Costurile apartenentei Marii Britanii la UE sunt mai mari decat beneficiile

Costurile apartenentei Marii Britanii la Uniunea EuropeanaUE) sunt mai mari decat beneficiile, considera 46% dintre liderii de afaceri britanici participanti la un sondaj de opinie realizat de YouGovPoll, potrivit Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )