Libnet.ro
UNICEF

23:30

Romania va avea radare fixe din 2019. Iata lista celor 74 de camere!

Antena3 Antena3,
Romania va avea radare fixe din 2019. Iata lista celor 74 de camere!

Politia Rutiera a semnat un protocol cu CNAIR si va folosi camerele de supraveghere cu rol de radare fixe din 2019. Sistemul functioneaza cu ajutorul unor senzori montati in asfalt. Un sofer care ruleaza cu. continuă pe Antena3

Samsung vrea sa lanseze telefonul cu ecran pliant n prima parte din 2019 si si propune sa produca cel putin un milion de bucati - presa

Samsung a prezentat saptamana trecuta prototipul telefonului care se poate impaturi si versiunea de serie ar putea fi lansata in primul semestru din 2019, obiectivul companiei fiind sa produca mai mult de un milion de exemplare/an, scrie publicatia Yonhap News, citata de Bloomberg. Presa a scris pe larg despre prototip, insa persista misterul fiindca telefonul a fost prezentat timp de numai 45 de secunde pe scena si nu a putut fi butonat de nimeni dintre cei prezenti la conferinta dezvoltatorilor.

Corina Cretu, despre raportul MCV: Cred ca Romania trebuie sa invete din aceste lectii

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a vorbit despre rezolutia din PE si raportul MCV, spunand ca Romania trebuie sa invete din aceste lectii. in primul rand PE a adoptat.

Se schimba admiterea la scolile militare din 2019. Care sunt noile conditii

Admiterea la scolile militare se schimba incepand din anul 2019, in media de admitere o pondere de 30% avand media de absolvire a claselor V-VIII, cu 70% notele obtinute la testele de verificare.

Schimbari MAJORE la Codul rutier: Soferii romani vor primi AMENZI URIASE din 2019... Cum te poti apara...

Vesti proaste pentru soferii romani. Guvernul a stabilit cuantumul amenzilor rutiere pentru 2019, iar acestea nu sunt deloc mici. in urma recentei majorari a salariului minim prin diferentierea sa in functie de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )