Libnet.ro
UNICEF

16:45

Romania a avut 11 luni la rand cea mai mare inflatie din UE

Adevărul Adevărul,
Romania a avut 11 luni la rand cea mai mare inflatie din UE

Romania este din nou campioana UE la inflatie, tara noastra inregistrand pentru a 11-a luna consecutiv cele mai mari scumpiri din blocul comunitar, arata datele Eurostat. continuă pe Adevărul

ROBOR la trei luni, cea mai mare valoare din ultima jumatate de an

ROBOR la trei luni creste, ajungand la cea mai mare valoare din ultimele sase luni.

Cea mai mare frica a lui Cabral. Ce a reusit, in cele din urma, de dragul fiicei lui cu Andreea Ibacka

De Craciun toata lumea incearca sa faca pe plac celor apropiati, si sa le faca tot felul de cadouri, unele serioase, altele dragute sau amuzante,. Dar, Cabral, vedeta Pro TV, se pare ca a trecut la un alt nivel cand vine vorba de cadouri, mai ales ca este vorba de fata cea mica, Namiko. Cea .

METEO Ploi si intensificari ale vantului in cea mai mare parte a tarii pana joi seara, ninsori si viscol in Carpatii Meridionali si Occidentali

Meteorologii anunta ploi si intensificari ale vantului in cea mai mare parte a tarii pana joi seara si au emis un cod galben de ninsori si viscol in Carpatii Meridionali si Occidentali.

Dosarul Tandarei: Dupa 9 ani de proces, toti cei 25 de inculpati au fost achitati. Cea mai mare banda de traficanti de copii din Europa a scapat de pedeapsa pentru ca faptele s-au prescris

Cei 25 de inculpati din dosarul Tandarei au fost achitati definitiv, luni, de Curtea de Apel Targu-Mures, transmite Mediafax. Ancheta a fost deschisa dupa ce 160 de copii romi au fost gasiti la cersit in Anglia, iar datele aratau ca cei mici au fost traficati de inculpati.

VIDEO Cine a fost calculatorul uman, omul cu cea mai mare viteza de calcul din lume

O femeie din India are a trait intre 1929 - 2013 a fost supranumita calculatorul uman, datorita capacitatilor sale mentale deosebite.

Sezonul de iarna: ce trebuie sa stii despre cea mai scurta zi din an si ce este atat de speciala

Solstitiul de iarna 2019 din acest an are loc pe 22 decembrie. Deoarece axaPamantuluieste inclinata cel mai departe deSoare, solstitiul de iarna este cea mai scurta zi a.

Ministerului Mediului va demara in primavara cea mai ampla campanie de impadurire din Romania

Cea mai ampla campanie de impadurire pe care a avut-o vreodata Romania va fi organizata in primavara anului viitor, cu ocazia Lunii Padurii, a declarat ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe.

Ajuns in opozitie, PSD si-a adus aminte de cea mai asteptata si dorita autostrada din Romania. Proiectul ramas pe hartie - Pitesti-Sibiu Amendamentele social-democratilor la buget

Din opozitie, PSD vrea bani in buget pentru o serie de proiecte de infrastructura care au fost amanate si ignorate in perioada guvernarilor social-democrate din 2012 incoace. Astfel, pesedistii vor ca Guvernul Orban sa dea bani pentru autostrada Pitesti-Sibiu, Autostrada Nordului si spitalele regionale. Romania celor 3,8 cm de autostrada pe cap de locuitor. Cum am ajuns aici? in ritmul asta vom avea nevoie de 90 de ani pentru o retea decenta.

Ce acuzatii i-a adus Stefan Banica Jr. Mihaelei Radulescu, dupa divort: Dorinta de a aparea pe prima pagina e mai mare!

Stefan Banica Jr. traieste in prezent o frumoasa poveste de dragoste cu Lavinia Parva, cea care i-a daruit si un copil artistului, in vara acestui an. Au existat vremuri in care, insa, cantaretul forma un cuplu cu Mihaela Radulescu, iar ce doi s-au casatorit in anii 90. Iarna anului 1997 ii surprindea impreuna, fiind cunoscute .

World Class a deschis la Timisoara cel mai mare club de health fitness din tara, Nextfit pregateste o sala cu cu cele mai moderne aparate

Locuitorii din vestul tarii pasionati de sport vor avea acces, de astazi, 20 decembrie, la cel mai mare club de sanatate si fitness din Romania, apartinand brandului World Class.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )