Libnet.ro
UNICEF

18:00

Romania a avut cel mai mare declin din UE al lucrarilor de constructii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania a avut cel mai mare declin din UE al lucrarilor de constructii

Piata romaneasca de constructii a inregistrat cea mai mare scadere din Uniunea Europeana la nivelul trimestrului al treilea, de 11,3%, raportat la perioada similara a anului trecut, mult peste declinul din UE, de 0,4%, date ajustate sezonier, arata datele Eurostat. continuă pe Ziarul Bursa

Eurostat: Romania a avut in trimestrul al treilea cel mai mare declin al lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana

Piata romaneasca de constructii a inregistrat cea mai mare contractie din Uniunea Europeana la nivelul trimestrului al treilea, de 11,3%, raportat la perioada similara a anului trecut, mult peste declinul din UE, de 0,4%, date ajustate sezonier, potrivit Eurostat.

Lucrarile de constructii din Romania, cel mai mare declin la nivelul UE

Lucrarile de constructii din Romania au inregistrat in Trimestrul 3 cea mai mare contractie la nivelul Uniunii Europene UE), cu un minus de 11,3%, comparativ cu perioada similara a anului trecut. in acelasi timp, declinul lucrarilor de constructii la nivelul UE a fost de numai 0,4%, arata datele publicate de Eurostat.

Melescanu SI-A DAT DEMISIA de la Externe. A avut cel mai scurt mandat din istoria diplomatiei romanesti

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a anuntat ca isi depune, marti, in sedinta de Guvern, mandatul de ministru de Externe, precizand ca face acest lucru pentru ca nu toti romanii din diaspora au putut vota si ca a luat aceasta decizie ca om de onoare, intr-o tara in care nimeni nu-si asuma responsabilitatea.

Corneliu Vadim Tudor: Cel mai mare jaf electoral din decembrie 2000

Presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, a declarat duminica, dupa prezentarea exit-poll-urilor, ca alegerile reprezinta cel mai mare jaf electoral din decembrie 2000. Este un jaf ordinar, din.

Cel mai mare panou publicitar din lume va fi inaugurat diseara, in Times Square

Luminile din Times Square vor deveni si mai stralucitoare incepand din aceasta seara. Un ecran urias se va aprinde peste cateva ore, pe fatada hotelului Marriott Marquis, iar acesta va fi cel mai mare si cel mai.

Cel mai mare terminal RAT a fost inaugurat

Dupa capetele de linie de pe strada Harmanului si 13 Decembrie, primaria a inaugurat si cel mai mare terminal, cel de pe strada Poienelor, dar si cel mai mic, de pe strada Brazilor din cartierul Noua. Ultimul terminal RAT, cel de pe bulevardul Saturn, va fi dat in folosinta pana la sfarsitul acestei luni.

SUA: Cel mai mare ecran de inalta definitie, inaugurat la New York

Cel mai mare ecran digital de inalta definitie din lume a fost inaugurat marti in piata Times Square din New York .

New York: Cel mai mare ecran digital de inalta definitie din lume a fost inaugurat in Times Square

Cel mai mare ecran digital de inalta definitie din lume a fost inaugurat marti in piata Times Square din New York, informeaza AFP. Aproape la fel de mare ca un teren de fotbal american, ecranul de 23,74 metri.

Bloomberg: economia mondiala, la cel mai scazut nivel din ultimii 2 ani

Economia mondiala se afla la cel mai scazut nivel din ultimii doi ani, in conditiile in care pietele din zona euro si cele emergente au rezultate slabe, iar pericolul deflatiei creste, potrivit unui sondaj realizat de Bloomberg in randul investitorilor.

Economia mondiala, la cel mai redus nivel din ultimii 2 ani

Economia mondiala se afla la cel mai coborat nivel din ultimii doi ani, in conditiile in care pietele din zona euro si cele emergente inregistreaza rezultate slabe, iar pericolul deflatiei creste, conform unui sondaj trimestrial realizat de Bloomberg printre investitori.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )