Libnet.ro
UNICEF

21:00

Romania, campioana in Europa Centrala si de Est la vanzarea de credite neperformante

Adevărul Adevărul,
Romania, campioana in Europa Centrala si de Est la vanzarea de credite neperformante

Anul 2016 a fost unul record pentru creditele neperformante, Romania reusind sa devina campioana Europei Centrale si de Est la vanzarea de portofolii de astfel de credite NPL), cu tranzactii incheiate in valoare de 3,5 miliarde euro in 2015 si 2016, arata raportul anual Deloitte NPL Study. continuă pe Adevărul

Romania a fost campioana regionala la vanzarea de credite neperformante. Pretul mediu de vanzarea a fost de 11% din valoarea portofoliului (raport Deloitte)

Romania a fost campioana Europei Centrale si de Est la vanzarea de portofolii de credite neperformante NPL), cu tranzactii incheiate in valoare de 3,5 miliarde euro in 2015 si 2016, arata raportul anual Deloitte NPL Study vezi documentul in atasament). Piata vanzarilor de neperformante a crescut si ea pe masura, Romania fiind cel mai activ jucator din regiune. Preturile medii de vanzare ale portofoliilor de credite in retail cel putin) nu s-au schimbat intre 2014 si 2015, acestea fiind mai mici decat preturile medii din Polonia, Republica Ceha si in Slovacia, mai exact in jur de 11%, precizeaza raportul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )