Libnet.ro
UNICEF

13:15

Romania, cel mai mare cost fiscal pentru un angajat cu salariu minim din UE

Hotnews Hotnews,
 Romania, cel mai mare cost fiscal pentru un angajat cu salariu minim din UE

Romania are cel mai ridicat cost fiscal pentru angajat 40,85%) din cele 26 de tari analizate, semnificativ mai mare decat cota efectiva de impozitare din alte tari din Europa Centrala si de Est: 17,86% Slovacia), 22,40% Bulgaria), 29,29% Polonia) si 33,5% Ungaria), arata un studiu KPMG. continuă pe Hotnews

Cum a ajuns UiPath cel mai mare startup de inteligenta artificiala din lume

De la $1M la $100M venituri anuale in mai putin de 21 de luni, UiPath, compania de Inteligenta Artificiala din Romania, este unul dintre cele mai prolifice startup-uri din istorie. Folosind o combinatie de AI si Robotic Process Automation RPA) pentru.

Erdogan nu cedeaza: Presedintele cere iar repetarea alegerilor locale din cel mai mare oras al Turciei

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a facut din nou apel, sambata, pentru repetarea alegerilor municipale de la Istanbul, castigate de opozitie si contestate in mod repetat, accentuand presiunea asupra.

Al doilea cel mai mare magazin virtual de pe darknet, inchis dupa o operatiune de amploare. Cinci persoane au fost retinute in Germania si Statele Unite

Dupa doi ani de ancheta, al doilea cel mai mare magazin virtual de pe darknet a fost inchis. Cinci persoane au ajuns dupa gratii in cadrul acestei operatiuni internationale.

Scrisoare EMOTIONANTA pentru Iker Casillas, de la cel mai mare RIVAL al sau: CAMPIONUL nostru mondial cu numarul unu pe spate

Iker Casillas a suferit un infarct miocardic, miercuri, in timpul antrenamentelor de la echipa sa de club, dar a fost salvat de interventia rapida a medicului de la FC Porto.

Digisport: il implora sa se retraga! Casillas, scrisoare emotionanta primita de la cel mai mare rival, dupa infarctul suferit

Iker Casillas a suferit un infarct miocardic in timpul antrenamentului de miercuri, insa a fost salvat de intreventia prompta a medicului lui FC Porto.

KPMG: Romania are al treilea cel mai mic salariu minim din UE

Statistica efectuata de KPMG Romania asupra salariilor din Uniunea Europeana arata ca Romania are al treilea cel mai mic salariu minim brut pe economie din UE, dar cele mai mari costuri cu forta de munca.

Medic: Infectiile din spitale, transmise cel mai frecvent prin mainile personalului medical

Infectiile asociate actului medical din spitale se transmit, cel mai frecvent, prin intermediul mainilor personalului medical, iar spalatul pe maini este esential pentru prevenirea fenomenului, a declarat, luni, directorul de ingrijiri al Spitalului 'Victor Babes' din Capitala, Cornelia Nastase.

Avengers: Endgame a devenit al doilea cel mai profitabil film

Cu incasari de aproximativ 2,189 de miliarde de dolari Avengers: Endgame a depasit Titanic si devenind al doilea cel mai profitabil film de pana acum, relateaza Hollywood Reporter. Cel mai profitabil film.

Utilizatorii Google Chrome vor avea un control mai mare asupra cookies-urilor

Google, divizie a grupului Alphabet, va introduce o functie in browserul Chrome vare va oferi utilizatorilor un control mai mare asupra cookies, potrivit unor persoane apropiate situatiei, citate de Wall Street Journal.

Imagini de la cel mai asteptat eveniment din lumea modei - VIDEO

Cel mai asteptat eveniment anual in lumea modei a avut loc noaptea trecuta la New York! Vorbim de Met Gala 2019. Gazduita, de Anna Wintour - redactorul sef al revistei Vogue din Statele Unite, care i-a ales sa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3351 seconds )